Δεν προπονείται ο Μίχος, που αποχωρεί!

02/01/2017 - 16:53 Τελευταία τροποποίηση στις 02/01/2017 - 18:14

Θέμα έχει δημιουργηθεί εδώ και λίγες ημέρες με τον Σπύρο Μίχο, ο οποίος δεν μετέχει στις προπονήσεις, έχοντας ζητήσει από τη διοίκηση του Αιολικού να αποχωρήσει.

Για τους λόγους που ο ποδοσφαιριστής, έπειτα από 6,5 χρόνια παρουσίας του στη Μυτιλήνη, αποφάσισε να σταματήσει να φορά τα "κυανόλευκα" και οι δύο πλευρές τηρούν σιγή ιχθύος. Ο ίδιος, σε επικοινωνία που είχε το "SL" μαζί του, δεν θέλησε να κάνει το παραμικρό σχόλιο, επιβεβαιώνοντας μόνο ότι δεν μετέχει στις προπονήσεις, αρκούμενος να διευκρινίσει ωστόσο πως τόσο η διοίκηση, όσο και ο προπονητής, ήταν ενήμεροι πριν από τα Χριστούγεννα.

Από την πλευρά της, η διοίκηση του Αιολικού άφησε να... διαρρεύσει -κατά την προσφιλή της τακτική- μια δυσαρέσκεια για τη στάση του ποδοσφαιριστή, ωστόσο η φίλαθλη κοινή γνώμη που τον γνωρίζει καλά από την εξαετή παρουσία του στην ομάδα, δεν δείχνει να πείθεται ιδιαίτερα. Το μόνο σίγουρο είναι πως ο Σπύρος Μίχος δεν τρελάθηκε ξαφνικά, επομένως όπως συμβαίνει συνήθως, για να υπάρχει καπνός, θα υπάρχει και φωτιά.

Εξελίξεις αναμένονται στο επόμενο διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου, που ενδεχομένως να πραγματοποιηθεί το βράδυ της Τρίτης. Όλα δείχνουν πως ο Μίχος θα αποδεσμευτεί, δημιουργώντας όμως έτσι ένα μεγάλο κενό στο ρόστερ, αφού δεν υπάρχει άλλος καθαρόαιμος παίκτης στη θέση του, με την ανάγκη ενίσχυσης να κρίνεται πλέον απολύτως αναγκαία. 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey