Πολλαετίδης: "Ηρεμία και επιλεκτικές μεταγραφές"

08/01/2017 - 19:13

Ο Γιάννης Πολλαετίδης ήταν απόλυτα ικανοποιημένς από την εμφατική νίκη του Αιολικού κόντρα στο Ζευγολατιό, κάτι που έδειξε με τις δηλώσεις του στο "SL" αμέσως μετά το ματς.

Αναλυτικά: "Σήμερα κυριρχήσαμε από την αρχή ως το τέλος του παιχνιδιού. Σκοράραμε δύο όμορφα γκολ, αλλά από μια δική μας αδράνεια βάλαμε ξανά τον αντίπαλο στο παιχνίδι. Αποσυντονιστήκαμε από το 2-1, είχαμε ένα κακό χρονικό διάστημα, αλλά μετά την επίτυεξη του τρίτου γκολ από τον Μπουρού, κατορθώσαμε να πετύχουμε κι άλλα τέρματα και να ανοίξουμε το σκορ. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους τους ποδοσφαιριστές, για την προσπάθεια που καταβάλλουν. Δίνουν το κάτι παραπάνω κι αυτό είναι το πιο σημαντικό. Εκείνο που πρέπει να συνειδητοποιήσουμε είναι ότι θέλουμε ηρεμία ως ομάδα για να λειτουργήσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα μέσα στο γήπεδο. Με ηρεμία μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα."

Σε ερώτηση για την επικείμενη αποχώρηση του Σπύρου Μίχου και το κενό που δημιουργείται στη μεσαία γραμμή, ο Γιάννης Πολλαετίδης απάντησε: "Πρέπει να γίνει μεταγραφική κίνηση, αλλά θα δούμε αν θα αναπληρωθεί. Θα μιλήσουμε μέσα στη βδομάδα με τη διοίκηση. Τη δεδομένη στιγμή οφείλουμε να είμαστε πολύ προσεκτικοί με τον οποιονδήποτε ποδοσφαιριστή αποφασίσουμε να αποκτήσουμε. Το κλίμα είναι ιδανικό στα αποδυτήρια και πρέπει να σκεφτούμε καλά ποιος θα έρθει. Θα είμαστε επιλεκτικοί. Μας ενδιαφέρει η ποιότητα του ως ποδοσφαιριστή, αλλά δίνουμε εξαιρετική προσοχή και στο χαρακτήρα του."

Τέλος, για το αν υπάρχει σκέψη για την απόκτηση άλλου ποδοσφαιριστή το επόμενο διάστημα, πλην του αντικαταστάτη του Σπύρου Μίχου, ο προπονητής του Αιολικού τόνισε: "Η αλήθεια είναι ότι σκεφτόμασταν να γίνει μια κίνηση για αριστερό μπακ. Όμως ο Τόλιας έδειξε πολύ καλά στοιχεία σήμερα, ενώ υπάρχει πάντα και ο Κρητικός που μπορεί να μας βοηθήσει στη συγκεκριμένη θέση. Ίσως αναθεωρήσουμε. Θα χρειαστεί σκέψη."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey