Αιολικός κατά διαιτησίας

26/02/2017 - 11:39

Ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση του Αιολικού, αναφορικά με τη διαιτησία του αγώνα κόντρα στον ΠΑΟ Βάρδας, ευχαριστώντας παράλληλα τους φιλάθλους για την παρουσία τους στις εξέδρες.

Αναλυτικά: "Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΙΟΛΙΚΟΥ Μυτιληνης, νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει τους φιλάθλους, και βέβαια τον Συνδεσμο Φιλάθλων Αιολικού Μυτιλήνης που παρακολούθησαν τον αγώνα - καρναβάλι  ΑΙΟΛΙΚΟΣ - ΒΑΡΔΑ στο γήπεδο Λουτρών το Σάββατο 25.2.2017. Μπράβο για την υπομονή και την στάση που τήρησαν σε αυτό το καρναβάλι με μαύρες μουτσούνες, που ακούνε στο ονομα Πουλόπουλος και Σια... με προέλευση από τον Πειραιά.

Καλοζωρίζουμε τους εξυγιαντές  του ποδοσφαίρου,  και  επειδή  δεν γνωρίζουμε  εάν ήλθε παρατηρητής διαιτησίας, θέτουμε στην διάθεση των αρμοδίων  σχετικό   VIDEO  που είναι ο αδιαψευστος μάρτυρας των γεγονότων και των εγκλημάτων της διαιτητικής  τριάδας από τον Πειραιά, και το οποίο θα αποστείλουμε στην ΚΕΔ/ΕΠΟ, ακολουθώντας την νόμιμη οδό. Παράλληλα δηλώνουμε ότι το ΣΙΔΕΡΟ   όσο το χτυπάς τόσο  σκληραίνει.

ΑΠΟ ΤΟ Δ/Σ  ΑΕΠΣ ΑΙΟΛΙΚΟΣ  ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ"

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey