Χωρίς απουσίες στη Χαλκίδα

31/03/2017 - 17:33 Τελευταία τροποποίηση στις 31/03/2017 - 21:43

Με γεμάτο το "οπλοστάσιό" του ταξιδεύει ο Αιολικός στη Χαλκίδα, για την αναμέτρηση με την ομώνυμη ομάδα στο πλαίσιο της 24ης Αγωνιστικής του 3ου Ομίλου στη Γ' Εθνική.

Ο Γιάννης Πολλαετίδης είδε με ικανοποίηση τους ποδοσφαιριστές του να ολοκληρώνουν δίχως το παραμικρό πρόβλημα την προετοιμασία τους εν όψει του κυριακάτικου αγώνα, ο οποίος θα μεταδοθεί σε LIVE STREAMING από το "SportLesvos.gr", σε μια συμπαραγωγή με το "Telesport.gr".

Μιλώντας στο "SL" ενόψει του παιχνιδιού, ο προπονητής του Αιολικού επεσήμανε: "Δεν έχουμε κάποια απουσία, επομένως πηγαίνουμε να παίξουμε κομπλέ απέναντι σε έναν αρκετά ανταγωνιστικό αντίπαλο. Θέλουμε να συνεχίσουμε τα θετικά αποτελέσματα και αναγνωρίζουμε τις δυσκολίες. Η Χαλκίδα σίγουρα θα θέλει να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από τη βαριά ήττα στο Άργος. Εμείς από την πλευρά μας πάμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Δεν έχει τελειώσει το πρωτάθλημα. Ο Αιολικός έχει πάντοτε κίνητρο, παίζοντας για την ιστορία και τη φανέλα του."

Ο αγώνας στη Χαλκίδα θα ξεκινήσει στις 3 το μεσημέρι. Τον αγώνα θα διευθύνει η Ελένη Αντωνίου από την Ανατολική Αττική, με βοηθούς τον Βιτζεντζάτο του ίδιου Συνδέσμου και τον Σπάρταλη (Δωδεκανήσου).

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey