Πρόοδος μεν, αλλά όχι η επιθυμητή!

28/06/2017 - 22:23 Τελευταία τροποποίηση στις 28/06/2017 - 22:49

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση των παραγόντων του Αιολικού, στα γραφεία του Συνδέσμου Φιλάθλων της Μυτιλήνης, ωστόσο ούτε σήμερα τελικά προέκυψε αυτό που ολοι ανέμεναν και είχε διαφανεί από το πρωί ότι θα συμβεί.

Δεδομένη είναι η αποχώρηση από τον προεδρικό θώκο του Γιάννη Μανούσου, ο οποίος θα αναλάβει ρόλο τεχνικού διευθυντή, από τη στιγμή που θα προκύψει νέα διοίκηση. Και λέμε από τη στιγμή που, γιατί παρότι υπήρξαν 13-14 υποψηφιότητες για τη στελέχωση του διοικητικού συμβουλίου, δεν επήλθε συμφωνία για τον άνθρωπο που θα μπει μπροστά ως πρόεδρος, λόγω κάποιων ενδοιασμών της τελευταίας στιγμής.

Ο πρώην πρόεδρος Σταύρος Γριπιώτης και τα υπόλοιπα μέλη της περσινής διοίκησης, που παραμένουν ενεργά και φέτος, προέκριναν τη λύση του Παντελή Βερρή, ο οποίος είναι νέος και άφθαρτος, αλλά συνάμα καταξιωμένος επαγγελματικά ως λογιστής-φοροτεχνικός, με έντονη παρουσία στα διοικητικά του συλλόγου τα τελευταία χρόνια και ιδιαίτερα αγαπητός σε όλη την αιολική οικογένεια. Ωστόσο, ο ίδιος ενημέρωσε πως δεν θα μπορούσε να αποδεχθει την τιμητική πρόταση, παραμένοντας ωστόσο εντός του διοικητικού σχήματος και με διάθεση να προσφέρει στα κοινά του συλλόγου από κάποια άλλη θέση.

Λύση δεν βρέθηκε και ως εκ τούτου άπαντες ανανέωσαν το ραντεβού τους για τις επόμενες ημέρες, ώστε από τους υποψήφιους παράγοντες που εκδήλωσαν την επιθυμία, να προκύψει το νέο 9μελές συμβούλιο και να συγκροτηθεί σε σώμα. Φυσικά, όπως τονίστηκε, στο μεσοδιάστημα θα συνεχιστούν και οι επαφές, μήπως υπάρξει ενδιαφέρον από κάποιους ακόμα, με στόχο η νέα διοίκηση να είναι διευρυμένη στο μέγιστο βαθμό.

Στον Αιολικό, παρότι δεν βρέθηκε λύση, θεωρούν πως έγιναν βήματα προόδου σήμερα, έστω και αν ο σύλλογος προχωρά αργά εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Υπάρχει πάντως συγκρατημένη αισιοδοξία, ότι το ζήτημα της προεδρίας θα λήξει άμεσα και η νέα διοίκηση θα μπορέσει τις επόμενες ημέρες να "τρέξει" τις χορηγικές συμφωνίες και το μεταγραφικό σχεδιασμό.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey