Ραντεβού με τον Δήμαρχο

07/07/2017 - 13:52

Όλα τα χαρτιά πάνω στο τραπέζι αφήνουν στον Αιολικό, σε μια προσπάθεια να βρεθεί η χρυσή τομή και ο σύλλογος να μπορέσει να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις της νέας Γ' Εθνικής.

Οι παράγοντες του συλλόγου προσπαθούν να "τρέξουν" ζητήματα που αφορούν την επόμενη μέρα, αναζητώντας ακόμη όμως τον άνθρωπο που θα ηγηθεί της διοίκησης, αναλαμβάνοντας την προεδρία.

Γνωρίζοντας, ωστόσο, πως ο χρόνος λειτουργεί εναντίον τους, είναι αποφασισμένοι να αυξήσουν την πίεση προς τους αυτοδιοικητικούς φορείς. Για το λόγο αυτό, με πρωτοβουλία του Σταύρου Γριπιώτη, θα πραγματοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα, πιθανότατα τη Δευτέρα, συνάντηση με τον Δήμαρχο Λέσβου κ. Σπύρο Γαληνό, όπου θα τεθούν επί τάπητος τα προβλήματα. Οι άνθρωποι του Αιολικού επιθυμούσαν το ραντεβού αυτό να πραγματοποιηθεί και πιο σύντομα, αλλά δεν το επέτρεπαν οι ανειλημμένες υποχρεώσεις του Δημάρχου, ο οποίος βρίσκεται στην Αθήνα έχοντας στη διάρκεια της σημερινής ημέρας σημαντικές συναντήσεις με τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Χρήστο Σπίρτζη και τον Αναπληρωτή Υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Αλέξη Χαρίτση.

Η υπό σύσταση διοίκηση του ιστορικού συλλόγου της Μυτιλήνης είναι αναγκασμένη να ασχολείται παράλληλα και με τα αγωνιστικά θέματα, ζητώντας από τους ποδοσφαιριστές που επιθυμεί να κρατήσει στο ρόστερ της ομάδας, αλλά και τον προπονητή Γιάννη Πολλαετίδη, να κάνουν λίγες ημέρες ακόμα υπομονή.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey