Συνεχίζει με Πολλαετίδη

11/07/2017 - 15:35 Τελευταία τροποποίηση στις 11/07/2017 - 16:11

Ο Αιολικός βάζει σιγά-σιγά μπροστά το σχεδιασμό της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, μετά τη συγκρότηση σε σώμα του νέου διοικητικού συμβουλίου, υπό την προεδρία του Σταύρου Γριπιώτη για τρίτη φορά μάλιστα στην ιστορία του συλλόγου.

Η διοίκηση ήρθε σε συμφωνία με τον Γιάννη Πολαλετίδη, ο οποίος συνεχίζει στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας, μετά την περσινή σεζόν που ολοκληρώθηκε με θετικό πρόσημο, έστω και αν το πρωτάθλημα στο τέλος του είχε χάσει κάθε ενδιαφέρον, με τις μάχες σε άνοδο και υποβιβασμό να έχουν κριθεί.

Μιλώντας στο "SL", ο νεαρός προπονητής ήταν ξεκάθαρος: "Ήθελα να μείνω στον Αιολικό και να συνεχίσω όσα ξεκινήσαμε πέρυσι. Χαίρομαι που συμφωνήσαμε με τη διοίκηση, αλλά η αλήθεια είναι ότι έχουμε αργήσει. Θα πρέπει να βιαστούμε και με μεθοδικές κινήσεις, γρήγορες, να είμαστε έτοιμοι μέσα στα διαθέσιμα χρονικά πλαίσια εν όψει της προετοιμασίας. Πρώτος μας στόχος είναι να διατηρηθεί ο περσινός κορμός. Από κει και πέρα εξετάζουμε ήδη κάποιες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που μας ενδιαφέρουν, τόσο εντός όσο και εκτός νησιού. Δεν χρειάζονται πολλά λόγια τώρα, δεν είναι ώρα για κουβέντες. Μόνο πράξεις." 

Ο νεαρός προπονητής είχε παραδώσει την έκθεσή του από τη λήξη τη περσινής Γ' Εθνικής και πάνω σε αυτή τη βάση η διοίκηση έχει ξεκινήσει τις επαφές για την ανανέωση της συνεργασίας με συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές. Προτεραιότητα δίνεται σε εκείνους που είναι εκτός νησιού, για τους οποίους έχουν ήδη εμφανιστεί διάφοροι μνηστήρες. Ο Αιολικός επιθυμεί την παραμονή των Κεσίδη, Τάχια, Παληγεώργου, Χρήστου, Πάλλα, Γιώτα και Μουδούρογλου, ενώ απαραίτητη θεωρείται και η επέκταση της συνεργασίας με τους έμπειρους Κριπιντίρη και Μανουσάκη. Ακολούθως αναμένεται να ξεκινήσουν οι επαφές με τους υπόλοιπους Μυτιληνιούς παίκτες, ώστε το ρόστερ να έχει διαμορφωθεί σε μεγάλο βαθμό σχετικά σύντομα, πριν τις όποιες μεταγραφές.

Τελειωμένη υπόθεση για τον Αιολικό είναι πάντως ο Χρήστος Ευσταθίου, που θα συνεχίσει την καριέρα του στην Κύπρο, ο Γιώργος Κρητικός που αποχωρεί μετά από δύο χρόνια στο σύλλογο, αλλά και ο Δημήτρης Μπουρούς που επέλεξε να αγωνιστεί στον Διαγόρα Ρόδου. 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey