Συγχαίρει, ευχαριστεί και ζητά στήριξη ο ΣΦΑΜ

12/07/2017 - 13:39

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Αιολικού Μυτιλήνης, μετά την εξεύρεση διοικητικής λύσης στο ιστορικό σύλλογο του νησιού. Σε αυτήν, συγχαίρει όσους αποφάσισαν εκ νέου να ασχοληθούν ενεργά με τα κοινά της ομάδας, τους εύχεται καλή επιτυχία, ενώ ευχαριστεί θερμά την οικογένεια Τρύφωνα για τη δεδομένη της στήριξη σε όλα τα τμήματα, απευθύνοντας παράλληλα κάλεσμα προς το φίλαθλο κόσμο να στηρίξουν τη νέα προσπάθεια.

Αναλυτικά: "Μετά την συγκρότηση Διοικητικού Συμβουλίου και επίσημα πλέον, να ευχηθούμε στα νέα του μέλη, καλή επιτυχία και σιδεροκέφαλοι. Κατανοούμε πλήρως ότι οι εποχές που διανύουμε είναι πολύ δύσκολες και είναι βαρύ το φορτίο της ομάδας του Αιολικού, γι αυτό και θα έχουν την στήριξη που μπορούμε ως Σύνδεσμος μιας ιστορικής ομάδας. Επίσης θεωρούμε δεδομένη τη στήριξη από την οικογένεια Τρύφων και γι αυτό τους ευχαριστούμε πάρα πολύ, για την προσφορά τους σε όλα τα τμήματα μας. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να έχουμε τέτοιους ανθρώπους δίπλα μας και συνοδοιπόρους μας. 

Καλούμε και τον φίλαθλο κόσμο του νησιού μας, με την ευκαιρία της επιστροφής στο σπίτι μας, στον Ταρλά μας, να στηρίξουν την ομάδα, με όποιο τρόπο μπορούν. Αλλά μόνο με τη δική μας στήριξη ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ η ομάδα και η αυτοπεποίθηση των διοικούντων.

Με εκτίμηση,
ΣΦΑΜ- ΘΥΡΑ 3" 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey