Τέλος καλό, όλα καλά για ΣΦΑΑ

13/07/2017 - 13:50

Ανακούφιση αισθάνθηκαν τα μέλη του Συνδέσμου Φιλάθλων Αιολικού Αθήνας, στο άκουσμα της είδησης για την εξεύρεση διοικητικής λύσης στον ιστορικό σύλλογο της Μυτιλήνης, υπό την προεδρία του Σταύρου Γριπιώτη. Τον οποίον μάλιστα αποθεώνουν, μαζί με τους στενούς συνεργάτες του.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΣΦΑΑ: "Tέλος καλό όλα καλά. Η αγωνία μας για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. έλαβε τέλος και οι καρδιές όλων των φιλάθλων της αγαπημένης μας ομάδας είναι πλέον στη θέση τους. Για άλλη μια φορά λοιπόν πρόεδρος είναι ο κύριος Σταύρος Γριπιώτης, ο άνθρωπος της τελευταίας στιγμής όπου προκειμένου το καράβι να πάει στα βράχια έβαλε πλάτη και με τους υπόλοιπους ικανούς ανθρώπους που τον πλαισιώνουν πιστεύουμε ότι είναι για φέτος η ιδανικότερη λύση.

Χαιρετίζουμε το νέο Δ.Σ. τους ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά, ξέρουμε όλοι μας ότι ο δρόμος είναι μακρύς και δύσβατος όμως με σωστές και μυαλωμένες κινήσεις και όχι κινήσεις εντυπωσιασμού με εμπειρία ετών που έχετε και με ένα αξιόλογο ρόστερ ικανό να αντεπεξέλθει στις όποιες δυσκολίες που θα παρουσιαστούν, μπορούμε να αποτελέσουμε την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος και γιατί όχι να μη χτυπήσουμε ακόμη και την άνοδο. Ο Αιολικός έχει ένα σπάνιο μέταλλο αυτό πηγάζει είτε από την ιστορία του, είτε από τη φανέλα του,είτε από τον κόσμο του αυτό το γνωρίζουν όλοι όσοι έχουνε υπηρετήσει και από οποιοδήποτε πόστο στην οικογένεια του Αιολικού."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey