Όχι μόνο ρέφαρε, βγήκε και από πάνω!

08/10/2017 - 19:33 Τελευταία τροποποίηση στις 09/10/2017 - 16:07

Τεράστιας σημασίας νίκη πήρε ο Αιολικός, μέσα στη Χαλκίδα με σκορ 0-1, ρεφάροντας έτσι την ήττα της πρεμιέρας από την Ερμιονίδα στη Μυτιλήνη και μάλιστα επί ενός αντιπάλου που έχει πρωταγωνιστικούς στόχους για την άνοδο!

Η Χαλκίδα μπορεί να πίεσε στο πρώτο μέρος, δημιουργώντας απειλητικές καταστάσεις μπροστά από την εστία του Γιώτα, έχοντας και δοκάρι στο 20’ σε σουτ του Χαρτσιά, αλλά το γκολ το έβαλε ο Αιολικός. Στο 25ο λεπτό, η ομάδα της Μυτιλήνης κέρδισε κόρνερ, με τον Κριπιντίρη να πιάνει μια κεφαλιά, την μπάλα να χτυπά στο δοκάρι και στην επαναφορά τον Χρήστου να τη στέλνει στα δίχτυα για το 0-1.

Ο Αιολικός διαχειρίστηκε άψογα το υπέρ του προβάδισμα και παρότι η Χαλκίδα προσπάθησε να αντιδράσει, πήγε με το 0-1 στα αποδυτήρια. Οι γηπεδούχοι, στις καλύτερες στιγμές τους, είδαν το σουτ του Ντελέκου στο 35' να καταλήγει άουτ και την κεφαλιά του Μπακομήτρου στο 40' να περνά πάνω από την εστία του Αιολικού.

Στην επανάληψη, οι ποδοσφαιριστές του Γιάννη Πολλαετίδη έπαιξαν συγκεντρωμένα και είχαν μια εξαιρετική ευκαιρία στο 67' σε φάουλ του Λαμπράκη, αλλά ο Ντουμάνης απέκρουσε. Στο 70' η Χαλκίδα πλησίασε στην ισοφάριση, αλλά η καρφωτή κεφαλιά του Ανέστη πέρασε άουτ. Ο Αιολικός είχε ακόμα μία καλή στιγμή, στο 77', σε γύρισμα του Μουδούρογλου προς τον Χρήστου, που ανάγκασε τον γκολκίπερ της Χαλκίδας να απομακρύνει εντυπωσιακά. Το 0-1 έμεινε ως το τέλος και ο Αιολικός πανηγύρισε έτσι ένα σπουδαίο "2", που τον κρατά γερά στο παιχνίδι, φτιάχνοντας και την ψυχολογία του.

Συνθέσεις:

ΧΑΛΚΙΔΑ: Ντουμάνης, Στεργιανός, Μπακομήτρος, Καραμπάς, Θωμάς, Ταυταρίδης, Χαρτσιάς, Μπλάνκο, Ντελέκος, Κονσταντίνοφ, Πολίτης

ΑΙΟΛΙΚΟΣ: Γιώτας, Λάσπατζης, Νυφαδόπουλος, Ταχιάς, Κεσίδης, Κριπιντίρης, Μουδούρογλου (90' Καπταγιάννης), Παληγεώργος, Χρήστου (83' Πτηνόπουλος), Μπουρούς (70' Διακορώνας), Λαμπράκης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey