Pre game δηλώσεις | Αιολικός - Παναργειακός [vid]

03/11/2017 - 12:01

Τον Παναργειακό υποδέχεται ο Αιολικός για την 5η Αγωνιστική του πρωταθλήματος στον 7ο Όμιλο της Γ’ Εθνικής, σε ένα ματς που θα διεξαχθεί την Κυριακή (5/11, 15:00) στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης.

Ο Γιάννης Πολλαετίδης και οι ποδοσφαιριστές του συνεχίζουν την προετοιμασία τους εν όψει της κρίσιμης αναμέτρησης απέναντι στους «λύκους» του Άργους, γνωρίζοντας καλά πως με νίκη θα επανέλθει η ηρεμία στις τάξεις του συλλόγου, εν όψει και του επόμενου ντέρμπι με τον Αήττητο Σπάτων, ξανά στη Μυτιλήνη, τη μεθεπόμενη Κυριακή.

Τα προβλήματα δε λείπουν στον Αιολικό, αφού εκτός προπονήσεων παραμένει λόγω τραυματισμού ο Θωμάς Παπαδόπουλος, που θα απουσιάσει και για τρεις ακόμα εβδομάδες. Τιμωρημένος είναι ο Σάββας Μουδούρογλου, που εκτίει ποινή μιας αγωνιστικής, λόγω της ανόητης αποβολής του στο ματς κυπέλλου με τον Αετό Λουτρών και μάλιστα στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης.

Παρακολουθήστε τις pre game δηλώσεις του προπονητή Γιάννη Πολλαετίδη, και των ποδοσφαιριστών Λεωνίδα Χρήστου και Δημήτρη Κεσίδη, στην κάμερα του "SL".

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey