Άρρωστος!

05/11/2017 - 16:59 Τελευταία τροποποίηση στις 10/11/2017 - 18:51

Ο Αιολικός υποχρεώθηκε σε εντός έδρας ισοπαλία με σκορ 1-1 στον "Ταρλά" από τον Παναργειακό, σε ένα ματς που οι φιλοξενούμενοι έπαιζαν με 10 παίκτες για σχεδόν μισή ώρα και πέτυχαν το γκολ στις καθυστερήσεις.

Με γκολ του Μπουρού στο 10ο λεπτό, από ψύχραιμο πλασέ, προηγήθηκε ο Αιολικός σε μια φάση που ξεκίνησε με κλέψιμο της μπάλας του νεαρού Παλαμουτσή, σέντρα του Λάσπατζη και έξυπνη κίνηση του Χρήστου.

Ο Παναργειακός πίεσε στην επανάληψη, με τον Αιολικό να δίνει χώρο στους φιλοξενούμενους. Στο 65' ο διαιτητής Τζαμουτζαντώνης έδωσε πέναλτι στον Παναργειακό σε ανατροπή του Καλογέρη από τον Κεσίδη. Το εκτέλεσε ο Πούτσι στο οριζόντιο δοκάρι, με την μπάλα να χτυπά στο έδαφος και να απομακρύνεται. Αμέσως μετά αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Καλογέρης για χτύπημα εκτός φάσης. Η ομάδα της Μυτιλήνης βγήκε δύο φορές στην κόντρα επίθεση, αλλά ο Μπουρούς αστόχησε από πλεονεκτική θέση, ενώ ζήτησε και δύο πέναλτι σε μαρκαρίσματα εντός περιοχής πάνω σε Λάσπατζη και Νυφαδόπουλο, χωρίς αποτέλεσμα.

Στις καθυστερήσεις ο Παναργειακός εκτέλεσε γρήγορα ένα πλάγιο άουτ, οι αμυντικοί του Αιολικού ολιγώρησαν και ο Καλογεράκης, που είχε περάσει ελάχιστα λεπτά πιο πριν στο ματς, πλάσαρε τον Γιώτα στην έξοδο για το 1-1. Ο Τζαμουτζαντώνης σφύριξε λίγο αργότερα τη λήξη, με τον κόσμο να φεύγει απογοητευμένος από το γήπεδο και τον Αιολικό να παραμένει εντός της ζώνης του υποβιβασμού.

Συνθέσεις

ΑΙΟΛΙΚΟΣ (Γ. Πολλαετίδης): Γιώτας, Λάσπατζης (80' Καπταγιάννης), Νυφαδόπουλος, Τάχιας, Κεσίδης, Κριπιντίρης, Παλαμουτσής (60' Διακορώνας), Παληγεώργος, Χρήστου, Μπουρούς, Λαμπράκης (73' Κρητικός)

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ: Τσέλιος, Παναγιώτου, Κολαράς, Καλύβας, Νότης (77' Παιδάκης), Ίβανσιτς, Παπουτσής, Πούτσι (87' Καλογεράκης), Σταύριτς (43' Φασουλής), Καλογέρης, Ντούκιτς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey