Παραιτήθηκε ο Πολλαετίδης!

05/11/2017 - 17:42 Τελευταία τροποποίηση στις 05/11/2017 - 18:22

Την παραίτησή του στη διάθεση της διοίκησης έθεσε ο Γιάννης Πολλαετίδης, στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, μετά το τέλος του ισόπαλου αγώνα Αιολικός-Παναργειακός 1-1.

Ο νεαρός τεχνικός εξαπέλυσε πυρά κατά πάντων, δικαίων και αδίκων, επισημαίνοντας πως αυτό είναι το τελευταίο του παιχνίδι στον πάγκο της ομάδας. Ανέλαβε το μερίδιο της ευθύνης που του αναλογεί, αναφέροντας πως "δεν μπορώ να προσφέρω κάτι παραπάνω στην ομάδα στον ψυχολογικό τομέα". Στη συνέχεια τόνισε ότι "ευθύνες για την πορεία της ομάδας έχουν όλοι". Τόνισε πως "οι ποδοσφαιριστές είναι φορτωμένοι με άγχος", καυτηρίασε "τη λανθασμένη νοοτροπία που υπάρχει στο νησί και γενικά στην ομάδα εδώ και χρόνια", επέρριψε ευθύνες ακόμα και στη δημοτική αρχή για το γεγονός πως μέχρι και πριν 10 ημέρες "δεν ξέραμε πού έχουμε προπόνηση και τι ώρα", ενώ έφερε στην επιφάνεια και ορισμένα σημαντικά ζητήματα για τον τρόπο οργάνωσης και λειτουργίας του συλλόγου, στα οποία φέρει ευθύνη και η διοίκηση, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως υπήρξε στιγμή πριν την πρεμιέρα με την Ερμιονίδα που η ομάδα πήγε για προπόνηση στο Γήπεδο Λουτρών και βρήκε κλειστά φώτα και κλειδωμένη την πόρτα!  

Ο Γιάννης Πολλαετίδης ήταν έξαλλος και με δημοσιεύματα σε ιστοσελίδες, που δημιουργούν θέματα εντός της ομάδας, περί απειθαρχίας. "Γράφουν ένα σωρό μαλακίες", ανέφερε χαρακτηριστικά με τους δημοσιογράφους του "SL" να ζητούν διευκρινίσεις, μην αποδεχόμενοι το "τσουβάλιασμα" και τον ίδιο να μην παίρνει ξεκάθαρη θέση. "Στον ένα χρόνο παρουσίας μου στον Αιολικό, είναι η πρώτη φορά που οι ποδοσφαιριστές τηρούν μέχρι δευτερολέπτου το ωράριο. Για ποια απειθαρχία μιλάτε και ποιον αέρα του προπονητή έχουν πάρει οι παίκτες;", συμπλήρωσε.

Σε ερώτηση για τις ευθύνες της διοίκησης, ο Γιάννης Πολλαετίδης δεν θέλησε να έρθει σε ρήξη. "Με έχουν στηρίξει απόλυτα και πέρυσι και φέτος", αρκέστηκε να απαντήσει, αλλά σίγουρα υπάρχει ζήτημα από τη στιγμή που η ομάδα αποδυναμώθηκε αισθητά από τις 15 Οκτώβρη και μετά, χωρίς να γίνει η παραμικρή προσθήκη, παρότι υπήρχε ανοικτό το παράθυρο των ελεύθερων ποδοσφαιριστών.

Να σημειωθεί, ότι στον σημερινό αγώνα καθόταν στον πάγκο και ο Γιάννης Μανούσος, που πολλές φορές σηκώθηκε από τη θέση του, προκαλώντας και τις παρατηρήσεις του διαιτητή Τζαμουτζαντώνη. Η εικόνα προκάλεσε εντύπωση στην εξέδρα...

Σε λίγο, αναλυτικά, όλο το βίντεο από τη Συνέντευξη Τύπου...

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey