Αποδεκτή η παραίτηση Πολλαετίδη

05/11/2017 - 20:37 Τελευταία τροποποίηση στις 05/11/2017 - 21:33

Σύμφωνα με πληροφορίες του "SL", η διοίκηση του Αιολικού αναμένεται να κάνει αποδεκτή την παραίτηση του Γιάννη Πολλαετίδη. Υπενθυμίζεται ότι ο προπονητής της ομάδας της Μυτιλήνης την έθεσε στη διάθεση της διοίκησης μετά το ισόπαλο 1-1 κόντρα στον Παναργειακό.

Η διοίκηση εξέδωσε ανακοίνωση: "Ο προπονητής της ομάδας μας, κ. Γιάννης Πολλαετίδης, έθεσε την παραίτηση του στην διάθεση της διοίκησης. Στο αυριανό διοικητικό συμβούλιο θα αποφασιστεί αν θα γίνει δεκτή η παραίτηση του."

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του "SL", η απόφαση για αλλαγή στην τεχνική ηγεσία είναι δεδομένη και θα επικυρωθεί τυπικά στο αυριανό διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου.

Όλα δείχνουν πάντως ότι ο πρόεδρος του Αιολικού Σταύρος Γριπιώτης δεν πρόκειται να ρίξει λευκή πετσέτα. Είναι αποφασισμένος να φέρει προπονητή εκτός νησιού και για το λόγο αυτό γίνονται ήδη κρούσεις προς υποψήφιους στόχους. Βέβαια, το πρωτάθλημα είναι πολύ μικρό, ενώ για τον Αιολικό ακολουθεί ντέρμπι με τον πρωτοπόρο Αήττητο Σπάτων, κάτι που θα δυσκολέψει τις προσπάθειες των διοικούντων να πείσουν οποιονδήποτε τεχνικό να αναλάβει τις τύχες του Αιολικού αυτή τη στιγμή.

Μάλιστα, τα σενάρια περί έλευσης ντόπιου προπονητή συγκεντρώνουν αμυδρές πιθανότητες αυτή τη στιγμή. Όλα όμως θα εξαρτηθούν από τις απαντήσεις των υποψήφιων τεχνικών εκτός Λέσβου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey