Έφερε Ψυρόπουλο!

06/11/2017 - 21:30 Τελευταία τροποποίηση στις 06/11/2017 - 21:37

Το τέλος της συνεργασίας με τον Γιάννη Πολλαετίδη οδήγησε τη διοίκηση του Αιολικού στην αναζήτηση νέου τεχνικού. Το θέμα χειρίστηκε αποκλειστικά ο πρόεδρος του συλλόγου Σταύρος Γριπιώτης, που είχε εξαρχής πρωταρχικό στόχο να φέρει στην ομάδα προπονητή εκτός νησιού. 

Εκλεκτός είναι ο Κώστας Ψυρόπουλος, που έχει εργαστεί στη Γ’ Εθνική με τον Φωστήρα τις σεζόν 2012-13 και 2015-16, μετρώντας συνολικά σε 47 ματς πρωταθλήματος και κυπέλλου 26 νίκες, 11 ισοπαλίες και 10 ήττες. Μάλιστα, τη δεύτερη χρονιά οδήγησε για μεγάλο χρονικό διάστημα την κούρσα του 4ου Ομίλου, αλλά στο τέλος έχασε τον τίτλο από τον ΟΦΗ. 

Ο 51χρονος προπονητής κατάγεται από το Δρακονέρι Μεσσηνίας και ενδιάμεσα από τις δύο σεζόν στο Φωστήρα είχε εργαστεί στο Ηράκλειο, στην Α’ ΕΠΣ Αθηνών, κατακτώντας το πρωτάθλημα και μαζί την άνοδο στη Γ’ Εθνική. Πέρυσι, ο Ψυρόπουλος έκατσε για ελάχιστα ματς στους πάγκους της Τριγλίας Ραφήνας και του Ηλυσιακού, ενώ στο παρελθόν έχει δουλέψει και στην Κ20 του Απόλλωνα Σμύρνης. Την καριέρα του, πάντως, την ξεκίνησε από την ιστορική Πέρα Κλουμπ, με την οποία κατόρθωσε μέσα σε τρία χρόνια να κερδίσει διαδοχικές ανόδους από τη Β’ ΕΠΣ Αθηνών ως τη Δ’ Εθνική.

Ο νέος τεχνικός του Αιολικού θα βρίσκεται στη Μυτιλήνη το πρωί της Τρίτης και μάλιστα το μεσημέρι θα έχει την πρώτη του προπόνηση με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση, που δημοσιεύτηκε στο επίσημο σάιτ του συλλόγου, aiolikos.gr: "Το  Δ.Σ. του ΑΕΠΣ Αιολικού ανακοινώνει την πρόσληψη του προπονητή κυρίου Κωνσταντινού Ψυρρόπουλου και τον καλωσορίζει στην οικογένεια του Αιολικού. Ο προπονητής θα βρίσκεται στο νησί την Τρίτη 07/11/2017 το μεσημέρι."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey