Ανέλαβε και επίσημα ο Ψυρόπουλος [vid]

07/11/2017 - 16:55 Τελευταία τροποποίηση στις 07/11/2017 - 17:42

Ο Κώστας Ψυρόπουλος είναι από νωρίς το μεσημέρι στη Μυτιλήνη και πριν από λίγη ώρα παρουσιάστηκε και επίσημα από τον πρόεδρο του Αιολικού Σταύρο Γριπιώτη, στο Στάδιο Μυτιλήνης.

Ο νέος τεχνικός έφτασε στον "Ταρλά" μαζί με τον Γιώργο Κουτρομπίλα, ο οποίος αναλαμβάνει πλέον ενεργό ρόλο στον Αιολικό.

Αφού καλωσόρισε τον νέο προπονητή, ο Σταύρος Γριπιώτης, ευχήθηκε καλή επιτυχία προσωπικά στον ίδιο αλλά και στην ομάδα της Μυτιλήνης.

Από τη μεριά του ο Κώστας Ψυρόπουλος ανέφερε: "Ευχαριστώ πολύ για την τιμή που μου κάνετε να βρίσκομαι σε μια ιστορική ομάδα. Σίγουρα είναι μια δύσκολη στιγμή για τον Αιολικό, λόγω της βαθμολογικής του θέσης. Θα κάνουμε την καλύτερη δυνατή προσπάθεια για την ομάδα, που έχει τη δυνατότητα αλλά και τη δυναμική. Γι' αυτό εξάλλου είμαι κι εγώ εδώ."

Σε ερώτηση για το επερχόμενο δύσκολο ντέρμπι, μπαίνοντας κατευθείαν στα βαθιά, ο νέος προπονητής του Αιολικού επεσήμανε: "Όλα τα ματς είναι δύσκολα. Μπορεί ο Αήττητος να είναι ο πιο πλήρης αντίπαλος, με ποδοσφαιριστές που έχουν παραστάσεις άλλου επιπέδου, όμως εάν εμείς είμαστε αυτοί που πρέπει μπορούμε να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι και το κάθε παιχνίδι."

Τέλος αναφορικά με τον 7ο Όμιλο σχολίασε: "Γνωρίζω αρκετές ομάδες και σίγουρα πολλούς ποδοσφαιριστές, με τους οποίους έχω συνεργαστεί στο παρελθόν. Έχω παρακολουθήσει και τον Αιολικό σε κάποια παιχνίδια που έχει δώσει, όπως το τελευταίο με τον Παναργειακό αλλά και πιο πριν."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey