Τα έκανε... μούσκεμα!

19/11/2017 - 19:48 Τελευταία τροποποίηση στις 20/11/2017 - 15:29

Σε περιπέτειες μπαίνει ο Αιολικός, μετά τη νέα ήττα που υπέστη στον 7ο Όμιλο και μάλιστα από τη μέχρι πρότινος ουραγό της βαθμολογίας Τριγλία Ραφήνας. Το τελικό 3-1 βύθισε την ομάδα της Μυτιλήνης κυριολεκτικά στον πάτο, αφού υστερεί στην τριπλή ισοβαθμία με Ταμυναϊκό και Τριγλία. Το πιο απογοητευτικό όλων όμως, είναι το γεγονός πως ο Αιολικός προηγήθηκε στο ματς, αλλά μετά το 60' κατέρρευσε αγωνιστικά, δεχόμενος τρία γκολ και μάλιστα από μια ομάδα που είχε σκοράρει όλες κι όλες δύο φορές στις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος.

O Αιολικός μπήκε καλύτερα στο πρώτο μέρος, έχοντας την πρωτοβουλία των κινήσεων στη μεσαία γραμμή. Ωστόσο οι πρώτες καλές φάσεις έγιναν μετά το πρώτο ημίωρο, με την Τριγλία να απειλεί αρχικά σε σουτ του Ντάφλα και στη συνέχεια σε νέο σουτ του Ινγκλαντίν.Η ομάδα της Μυτιλήνης αξιοποίησε την υπεροχή της στο 40', όταν ο Μουδούρογλου έγινε αποδέκτης της μπάλας από τα αριστερά, σούταρε δυνατά με τον τερματοφύλακα Ιωσήπου να αποκρούει και τον επερχόμενο Χρήστου να τη σπρώχνει στα δίχτυα με το κεφάλι για το 0-1. 

Παρότι το χρονικό σημείο που επιτεύχθηκε το γκολ ήταν κομβικό, η ομάδα της Μυτιλήνης δεν μπήκε όπως θα έπρεπε στο γήπεδο για το δεύτερο 45λεπτο. Για την ακρίβεια, πέρα από τη φάση του Μουδούρογλου στο 48', όταν βγήκε τετ α τετ αλλά άνοιξε το κοντρόλ με αποτέλεσμα ο Ιωσήπου να απομακρύνει, δεν είναι υπερβολή να πει κανείς ότι εξαφανίστηκε από τον αγωνιστικό χώρο. Ο Αιολικό αδυνατούσε να ελέγξει την μπάλα και η Τριγλία έγινε μετά το 60' μια ομάδα που αν δεν γνώριζε κάποιος τη βαθμολογία θα νόμιζε ότι φιγουράρει στις υψηλές θέσεις του πίνακα.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν μια αντεπίθεση διαρκείας και όχι απλώς ισοφάρισαν στο 62' με γκολ του Αμπντουραχμάνι, πιάνοντας στον ύπνο την άμυνα του Αιολικού, μετά από γρήγορη εκτέλεση φάουλ (κάτι αντίστοιχο είχε συμβεί και κόντρα στον Παναργειακό), αλλά πέντε λεπτά αργότερα έφτασαν και στο 2-1 με τέρμα του Βουτσιώτη, ο οποίος είχε περάσει νωρίτερα ως αλλαγή (όπως και με τον Καλογεράκη του Παναργειακού), με ψύχραιμο πλασέ από το ύψος της περιοχής. Ο Αιολικός προσπάθησε να αντιδράσει, αλλά ανοίχτηκε διάπλατα και μοιραία άφησε ελεύθερους χώρους στην Τριγλία, η οποία στο 86ο λεπτό έφτασε και στο 3-1 με σκόρερ τον Ντάφλα, που έκανε ότι ήθελε την αριστερή πτέρυγα του Αιολικού, διαμορφώνοντας με κεφαλιά το τελικό 3-1. Ο σκόρερ του τρίτου τέρματος της Τριγλίας, μάλιστα, αποβλήθηκε στις καθυστερήσεις με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Πλέον τα πράγματα έχουν αρχίσει να ζορίζουν επικίνδυνα για τον Αιολικό, που μετά από επτά αγωνιστικές έχει μόλις 4 βαθμούς συγκομιδή, έχοντας πραγματοποιήσει και το ρεπό του. Εκείνο που προβληματίζει περισσότερο και από τους ελάχιστους βαθμούς, όμως, είναι η εικόνα που δείχνει στον αγωνιστικό χώρο και ειδικότερα στα δεύτερα ημίχρονα των παιχνιδιών του. Ο Κώστας Ψυρόπουλος δεν κατόρθωσε στα δύο πρώτα ματς να πανηγυρίσει ένα θετικό αποτέλεσμα και αν για το ματς με αντίπαλο τον Αήττητο υπάρχουν δικαιολογίες, για το σημερινό απέναντι στην ουραγό Τριγλία η ευθύνη όλων συμπεριλαμβανομένων και των ποδοσφαιριστών είναι τεράστια. Ο επόμενης μήνας ως τη διακοπή των Χριστουγέννων μοιάζει εφιαλτικός και θα πρέπει άμεσα όλοι να συνειδητοποιήσουν το μέγεθος της κατάστασης, πριν να είναι εντελώς αργά...  

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Φώτης Θανέλλας): Ιωσήπου, Καμβύσης, Τσάγκαρης, Μακρής, Τσακίρης, Νικολακόπουλος (90’ Καφετζής), Ινγλαντίν (84’ Κατσαβριάς), Καραγιάννης, Αμπντουραχμάνι (90’ Πολυχρονάκης), Ντάφλας, Σακελλαρίου (55’ Βουτσιώτης)

ΑΙΟΛΙΚΟΣ (Κώστας Ψυρόπουλος): Γιώτας, Καδής (83’ Κροτσίδας), Κρητικός, Τάχιας, Διακόρωνας (74’ Παλαμουτσής), Κριπιντίρης, Μουδούρογλου, Παληγεώργος, Χρήστου, Μπουρούς, Λαμπράκης (58’ Λαλάς)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey