«Γκάφα» με τις κάρτες!

02/01/2018 - 18:50 Τελευταία τροποποίηση στις 02/01/2018 - 18:52

Σε μια «γκάφα ολκής» υπέπεσε ο Αιολικός, αναφορικά με τις κάρτες που πήραν σκόπιμα δύο ποδοσφαιριστές του στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος, ώστε να... εκτίσουν στο αυριανό παιχνίδι Κυπέλλου Λέσβου με τον Διαγόρα Αγ. Παρασκευής.

Παρότι Χρήστου και Παληγεώργος αναμενόταν λοιπόν να μείνουν εκτός αποστολής για τον ημιτελικό, εν τούτοις θα βρίσκονται κανονικά στα πλάνα του Κώστα Ψυρόπουλου. Κι αυτό γιατί με μια πιο προσεκτική ανάγνωση της προκήρυξης, οι άνθρωποι του Αιολικού διαπίστωσαν (με την επιβεβαίωση και της ΕΠΟ), πως δεν ισχύει κάτι τέτοιο για τις κίτρινες παρά μόνο για τις κόκκινες κάρτες. Μόνο δηλαδή εάν είχαν αποβληθεί με δεύτερη κίτρινη κάρτα οι εν λόγω ποδοσφαιριστές, θα μπορούσαν να εκτίσουν την ποινή τους στο Κύπελλο.

Έστω κι έτσι, πάντως, αποφεύχθηκαν τα χειρότερα για τον Αιολικό αφού ήταν πολύ πιθανό, εφόσον δεν αντιλαμβάνονταν έγκαιρα το σφάλμα τους, να έδινε χρόνο συμμετοχής σε τιμωρημένο ποδοσφαιριστή στο εκτός έδρας ματς με τον Ταμυναϊκό και να έμπαινε σε περιπέτειες. Χρήστου και Παληγεώργος είναι λοιπόν διαθέσιμοι για το ματς με τον Διαγόρα, όχι όμως και για την κρίσιμη εκτός έδρας δοκιμασία στο Αλιβέρι.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey