Μόνο νίκη στο Αλιβέρι [vid]

05/01/2018 - 23:35 Τελευταία τροποποίηση στις 05/01/2018 - 23:44

O Αιολικός δοκιμάζεται το Σάββατο (6/1, 15:00) στην έδρα του Ταμυναϊκού με μόνο στόχο τη νίκη, που θα του επιτρέψει να ολοκληρώσει τον Α’ Γύρο του πρωταθλήματος στην πρώτη πεντάδα του βαθμολογικού πίνακα.

Ο Κώστας Ψυρόπουλος αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα, αφού στο κρίσιμο αυτό ματς δεν μπορεί να υπολογίζει στους τιμωρημένους Χρήστου και Παληγεώργο, που έχουν συμπληρώσει κάρτες και θα εκτίσουν ποινή μιας αγωνιστικής. Επέστρεψε ωστόσο ο Θωμάς Παπαδόπουλος, που πήρε μάλιστα χρόνο συμμετοχής στο ματς Κυπέλλου με τον Διαγόρα Αγίας Παρασκευής και αποτελεί μια ακόμα εναλλακτική λύση στη γραμμή κρούσης, μαζί με τον νεοαποκτηθέντα Βασίλη Κουτσούμπα που θα ενσωματωθεί το πρωί στην αποστολή της ομάδας.

Ο Ταμυναϊκός βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με συγκομιδή μόλις 7 πόντων, παίζοντας το τελευταίο του ίσως «χαρτί» στη μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού. Στον Αιολικό αναγνωρίζουν την επικινδυνότητα του ματς και θέλουν να αποφύγουν τυχόν επανάληψη του σκηνικού στη Ραφήνα, όταν ηττήθηκαν από την ουραγό τότε Τριγλία, επιτρέποντάς της μάλιστα από εκείνο το σημείο κι έπειτα να αναρριχηθεί ψηλότερα στον πίνακα, τη στιγμή που θα μπορούσε με θετικό αποτέλεσμα να τη βυθίσει ακόμα περισσότερο.

Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε ο Αλιάγας, με βοηθούς του Πλάκα και Παύλο από το Σύνδεσμο Δυτικής Αττικής.

Δείτε τις pre game δηλώσεις των ανθρώπων του Αιολικού στην κάμερα του «SL»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey