Ήρθε και συμφώνησε ο Ποτουρίδης

08/01/2018 - 14:44 Τελευταία τροποποίηση στις 08/01/2018 - 14:44

Στη Μυτιλήνη βρίσκεται από το πρωί και το δεύτερο μεταγραφικό απόκτημα του Αιολικού, ο Θέμης Ποτουρίδης που ταξίδεψε μαζί με την υπόλοιπη αποστολή της ομάδας κατά την επιστροφή στη βάση της από το Αλιβέρι.

Μετά τον Βασίλη Κουτσούμπα, που σκόραρε μάλιστα στο ντεμπούτο του με τον Ταμυναϊκό, η διοίκηση της ομάδας της Μυτιλήνης ολοκληρώνει και τη δεύτερη μεταγραφή της χειμερινής περιόδου, ενισχύοντας ξανά τη γραμμή κρούσης της. Ο Ποτουρίδης είναι επιθετικός, 22 ετών και προέρχεται από τον ΑΟ Χανιά/Κισσαμικός, χωρίς πάντως να μετρά χρόνο συμμετοχής στη Football League. Τον ποδοσφαιριστή γνωρίζει καλά ο Κώστας Ψυρόπουλος, αφού αποτέλεσε δική του εισήγηση κατά τη θητεία του στην Τριγλία Ραφήνας, αποκτώντας τον τότε από την Προοδευτική.

Με την Τριγλία ο Ποτουρίδης είχε 27 ματς και 11 γκολ στη Γ' Εθνική (2016-17), ενώ στο παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα του Φωστήρα στη Football League (2014-15), μετρώντας 15 συμμετοχές μαζί με τους αγώνες Κυπέλλου Ελλάδας, καθώς και της Προοδευτικής (2013-14) στη Γ' Εθνική, παίζοντας σε 20 ματς και σκοράροντας 2 γκολ.

Στη φωτογραφία ο Γενικός Αρχηγός του Αιολικού Σταύρος Βουργουτζής με τον Θέμη Ποτουρίδη.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey