Επιστρέφει με βαθμό!

14/01/2018 - 15:14 Τελευταία τροποποίηση στις 15/01/2018 - 14:12

Ο Αιολικός αναδείχθηκε ισόπαλος με σκορ 1-1 στην έδρα της Ένωσης Ερμιονίδας, στο ματς που άνοιξε την αυλαία της 12ης Αγωνιστικής στον 7ο Όμιλο της Γ' Εθνικής. Ο αγώνας ήταν αρκετά δύσκολος εξαρχής για τους Μυτιληνιούς, που δεν τα παράτησαν παρότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ. 

Η ομάδα της Μυτιλήνης δεν ήταν καλή στο πρώτο 45λεπτο, παίζοντας άνευρος από το ξεκίνημα. Την ίδια ώρα όμως δεν ένιωθε και απειλή από τους γηπεδούχους πηγαίνοντας με το ισόπαλο 0-0 στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα. 

Στην επανάληψη, ο Κώστας Ψυρόπουλος ανακάτεψε την τράπουλα και ο Αιολικός έγινε πιο δραστήριος. Στο 69' ωστόσο βρέθηκε πίσω στο σκορ από το γκολ του Τρέσα, που έβαλε μπροστά την Ερμιονίδα με 1-0. Η απάντηση του Αιολικού ήταν όμως άμεση και στο 71' ήρθε η ισοφάριση από τον νεοαποκτηθέντα Θέμη Ποτουρίδη, σε μια γρήγορη αντεπίθεση που κατέληξε σε γκολ για το 1-1.

Στα επόμενα λεπτά ο Αιολικός προσπάθησε να φτάσει και σε ένα δεύτερο γκολ, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Ο Χρήστου απώλεσε την καλύτερη ευκαιρία στο 87' με το 1-1 να μένει ως το τέλος.

Συνθέσεις: 

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ (Θ. Στάικος): Στεφανίδης, Κασαπίδης, Βασιλέρης (78' λ. τρ. Βιρβίλης), Τζιέρης, Μπιμπισίδης, Κιοσές, Σταθουλόπουλος, Παλαιοπάνος, Μακρίδης, Τρέσα, Τριμπόνιας (65' Σαλταπίδας)

ΑΙΟΛΙΚΟΣ (Κ. Ψυρόπουλος): Ζάχαρης, Κριπιντίρης, Τάχιας, Λαλάς, Κρητικός, Διακορώνας, Παληγεώργος, Παλαμουτσής (60' Χρήστου), Μπουρούς (78' Κουτσούμπας), Λαμπράκης (80' Καδής), Ποτουρίδης (86' Καπταγιάννης) 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey