Ανακοίνωσε Αδαλή μέσω... "Παλλέ"!

24/01/2011 - 21:45 Τελευταία τροποποίηση στις 24/01/2011 - 22:36

Μια είδηση γύρω από τα μεταγραφικά του Αιολικού έβγαλε το Διοικητικό Συμβούλιο του Παλλεσβιακού, που ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα, αφού όπως έκανε γνωστό με ανακοίνωσή του ο ιστορικός "Παλλέ", το ΔΣ αποφάσισε ομόφωνα να παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Αδαλή στον Αιολικό.

Ο Παλλεσβιακός, πιστός στη φιλοσοφία του να βοηθά τους ταλαντούχους ποδοσφαιριστές του να προχωρούν μπροστά την ποδοσφαιρική τους καριέρα, αγωνιζόμενοι σε μεγαλύτερες κατηγορίες, έδωσε τη συγκατάθεσή του και ο Αδαλής θα αποτελέσει παίκτη του εκπροσώπου του νησιού στο Περιφερειακό από την επόμενη Δευτέρα, παίζοντας την Κυριακή για τελευταία φορά με τη φανέλα του "Παλλέ" κόντρα στην Αναγέννηση Αγιάσου. Μάλιστα οι παράγοντες του συλλόγου, στην ανακοίνωσή τους, εύχονται κάθε επιτυχία και καλή πορεία στη νέα προσπάθεια του Παναγιώτη Αδαλή, που αγωνίστηκε από 8 ετών στα τμήματα υποδομής του Παλλεσβιακού.

Στον Αιολικό περιμένουν να ξεκαθαρίσει η κατάσταση και γύρω από την περίπτωση του Θωμά Παπαδόπουλου, ο οποίος εντυπωσιάζει φέτος με τη φανέλα του Ατρομήτου Αγίας Μαρίνας στο πρωτάθλημα της Α' Κατηγορίας. Ο Φώτης Κοκκινέλλης και η διοίκηση του Αιολικού συνεχίζουν το "παιδομάζωμα" όλων των ταλαντούχων ποδοσφαιριστών του νησιού, έχοντας δημιουργήσει ένα εξαιρετικό σύνολο με χαμηλό μέσο όρο ηλικίας, χτίζοντας με αυτόν τον τρόπο τη νέα γενιά ποδοσφαιριστών του συλλόγου.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, σημαντικό ρόλο στα μεταγραφικά του Αιολικού, ίσως παίξουν και πιθανές αποδεσμεύσεις ποδοσφαιριστών από την ΑΕΛΚ, που μετά τις πέντε προσθήκες στο ρόστερ της τη μεταγραφική περίοδο που διανύουμε, έχει πλέον 28 παίκτες στο έμψυχο δυναμικό της...

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey