Μετακομίζει στη... Θερμή!

25/01/2011 - 12:34 Τελευταία τροποποίηση στις 25/01/2011 - 20:56

Οι έντονες βροχοπτώσεις των τελευταίων ημερών αναγκάζουν τον Αιολικό να ψάξει γήπεδο εκτός Μυτιλήνης, ώστε να προπονείται προσωρινά, μιας και ο αγωνιστικός χώρος τόσο στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης, όσο και στο "Γεώργιος Σκούφος" στα Τεχνικά Λύκεια βρίσκεται σε άθλια κατάσταση, μετά και τις αναμετρήσεις που έγιναν το Σαββατοκύριακο.

Ο Φώτης Κοκκινέλλης και ο Μάριος Λουτραγώτης ήταν έντονα προβληματισμένοι χθες από την κατάσταση του "Ταρλά" και με δεδομένο πως το "Γεώργιος Σκούφος" κλείνει λογικά, αφού δεν είναι δυνατόν να μπει άνθρωπος πλέον εκεί να προπονηθεί, η μοναδική εφικτή λύση στον ορίζοντα αυτή τη στιγμή είναι το Ενωσιακό Γήπεδο της Θερμής. Η διοίκηση του Αιολικού ζητά από την ΕΠΣΛ την παραχώρηση του γηπέδου για την προπόνηση της Τετάρτης, χωρίς ακόμη να είναι σίγουρο αν θα συνεχίσει να προπονείται εκεί για όσο διάστημα χρειαστεί.

Φυσικά, η λύση του Ενωσιακού Γηπέδου δεν είναι η καλύτερη δυνατή, αν αναλογιστεί κανείς πως διαθέτει συνθετικό τάπητα. Ο Αιολικός έχει... ατυχήσει τη δεδομένη περίοδο να έχει βγάλει στο αγωνιστικό του πρόγραμμα σχεδόν όλα τα εκτός έδρας ματς σε "πλαστικά" γήπεδα, κάτι που προβληματίζει έντονα τον Κοκκινέλλη, αφού σχεδόν όλες οι έδρες που απομένουν να επισκεφθεί ο Αιολικός έχουν φυσικό χλοοτάπητα.

Ο Δήμος Λέσβου, του οποίου αρμοδιότητα είναι η συντήρηση των γηπέδων, σηκώνει τα χέρια ψηλά λόγω έλλειψης προσωπικού, όμως πρέπει επειτέλους να βρεθεί μια λύση, γιατί δεν είναι δυνατόν για γραφειοκρατικούς λόγους να αφήσουμε τόσα γήπεδα στο νησί να ρημάξουν, στο έλεος της... βροχής!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey