Συνεχίζει το "παιδομάζωμα"!

25/01/2011 - 14:48 Τελευταία τροποποίηση στις 25/01/2011 - 15:23

Ο Αιολικός συνεχίζει το... βιολί του, φέρνοντας στη Μυτιλήνη ότι καλύτερο από την τοπική ποδοσφαιρική αγορά, μοιράζοντας παράλληλα ευκαιρίες σε όλους τους ταλαντούχους ποδοσφαιριστές της Λέσβου, να φορέσουν τη φανέλα του "ΑΙΟ" και να δείξουν την αξία τους σε υψηλό επίπεδο. Έτσι λοιπόν, μετά τον Παναγιώτη Αδαλή του Παλλεσβιακού που ανακοινώθηκε χθες, σύμφωνα με πληροφορίες του sportlesvos.gr ο Αιολικός βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση δύο νεαρών ποδοσφαιριστών της ΑΕΛΚ, του Χάρη Μαραγκού και του Κίμωνα Τουμπακάρη, που έχουν σχεδόν ολοκληρώσει τις διαδικασίες αποδέσμευσής τους.

Πρόκειται για δύο ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται φέτος ως "μικροί" ηλικιακά και μπορούν να δώσουν άμεσα λύσεις στον Φώτη Κοκκινέλλη. Ο Μαραγκός είναι 21 ετών, αγωνίζεται ως επιθετικός και τα τελευταία χρόνια βρίσκεται στην ομάδα της Καλλονής, ενώ το περασμένο καλοκαίρι είχε δοκιμαστεί και στον ΠΑΟ Κουφαλίων. Ο Τουμπακάρης είναι επίσης 21 ετών, αλλά αγωνίζεται ως αμυντικός, έχοντας πάρει συμμετοχές με την ΑΕΛΚ στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα.

Παράλληλα, η διοίκηση του Αιολικού έπειτα από εισήγηση του προπονητή Φώτη Κοκκινέλλη ήρθε σε συμφωνία με τον 17χρονο ποδοσφαιριστή Θωμά Παπαδόπουλο, που πρωταγωνιστεί φέτος με τη φανέλα του Ατρομήτου Αγίας Μαρίνας στην Α' Κατηγορία, έχοντας σκοράρει μέχρι στιγμής 9 γκολ και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να λυθεί και τυπικά το θέμα της απόκτησής του, με τον ποδοσφαιριστή να δηλώνει χαρούμενος για την ενσωμάτωσή του στις προπονήσεις της ομάδας.

Ο Αιολικός έχει το πιο νεανικό ρόστερ των τελευταίων ετών, χτίζοντας υπό τις οδηγίες του Φώτη Κοκκινέλλη, τη νέα γενιά μεγάλων ποδοσφαιριστών του λεσβαικού ποδοσφαίρου...

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey