Κ. Ψυρόπουλος: «Κάναμε ένα μεγάλο βήμα»

18/02/2018 - 15:33 Τελευταία τροποποίηση στις 18/02/2018 - 16:08

Απόλυτα ικανοποιημένος από τη νίκη, αλλά και την εμφάνιση, ήταν ο προπονητής του Αιολικού Κώστας Ψυρόπουλος μιλώντας στο «SL» μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναργειακό (0-2).

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι και έχουμε μια τεράστια ικανοποίηση, γιατί όχι μόνο πήραμε τη νίκη που ήταν ζητούμενο, αλλά τη συνδυάσαμε και με μία πολύ καλή εμφάνιση. Ήταν ένα ματς-τελικός μεταξύ δύο ομάδων με ίδιους στόχους και εξαιρετική διαιτησία. Είχαμε πίστη, δουλέψαμε πολύ όλη τη βδομάδα για να ξεπεράσουμε την εντός έδρας απώλεια με τη Θύελλα και νομίζω ότι το σημερινό 0-2 αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα του αγώνα», τόνισε αρχικά ο Κώστας Ψυρόπουλος.

Σε ερώτηση για τον μεγάλο πρωταγωνιστή του ματς, τον Άρη Λαμπράκη που σημείωσε 2 γκολ στο Άργος, ανέφερε: «Ο Λαμπράκης είναι ένας ποδοσφαιριστής με ταλέντο και προσόντα. Τόσο το τεχνικό τιμ όσο και η διοίκηση τον έχουμε στηρίξει αρκετά, χωρίς να βγαίνει από την 11άδα παρά μόνο όταν υπήρχε τιμωρία. Προσωπικά, βλέποντάς τον στις προπονήσεις ήξερα ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και είχαμε πει ότι θα έρθουν και τα γκολ. Νομίζω ότι με την εμφάνισή του σήμερα δικαιώνεται απόλυτα για την υπομονή, την επιμονή και τη δουλειά που κάνεις στο γήπεδο. Υπάρχει χημεία και νομίζω το ότι ήρθε να πανηγυρίσει στον πάγκο μαζί μας το γκολ αποδεικνύει ότι η ομάδα διαθέτει αυτό το οικογενειακό κλίμα.»

Αναφορικά με την υπόθεση της παραμονής, ο προπονητής του Αιολικού επεσήμανε: «Η κατάσταση είναι στα χέρια μας. Όχι τώρα, αλλά από τη στιγμή που καταφέραμε να κλείσουμε την ψαλίδα στον Α' Γύρο. Διοίκηση, τεχνικό τιμ και ποδοσφαιριστές έχουμε κάνει το μεγάλο βήμα και μπορούμε να ελπίζουμε για ακόμα υψηλότερες θέσεις, χωρίς θριαμβολογίες. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε με ταπεινότητα.»

Τέλος, μιλώντας για την υποστήριξη των φιλάθλων είχε μόνο θετικά λόγια να πει: «Ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο μας, που ήρθε στο Άργος σήμερα και μας έδωσε ένα έξτρα κίνητρο σε αυτό το πολύ κρίσιμο ματς. Είναι πάντοτε ωραίο να παίζεις με φιλάθλους σου στο γήπεδο, ειδικά όταν βρισκόμαστε τόσο μακριά από το νησί. Μας έδωσαν δύναμη και νομίζω τους δικαιώσαμε για το ταξίδι που έκαναν.»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey