Προπονήθηκαν Μαραγκός, Παπαδόπουλος και Αδαλής [video]

26/01/2011 - 17:20 Τελευταία τροποποίηση στις 26/01/2011 - 17:41

Ο Αιολικός πήγε σήμερα στο Ενωσιακό Γήπεδο της Θερμής, αφού τόσο ο "Ταρλάς" όσο και το "Γ.Σκούφος" είναι σε κακά χάλια, όμως η προπόνηση εκτός απο νέο γήπεδο έγινε και με τρία νέα πρόσωπα, αφού υπό τις οδηγίες του Φώτη Κοκκινέλλη προπονήθηκαν ο Χάρης Μαραγκός, ο Θωμάς Παπαδόπουλος και ο Παναγιώτης Αδαλής (φωτό), ενώ από αύριο στον κανονικό ρυθμό μπαίνει και ο Κίμων Τουμπακάρης.

Τα διαδικαστικά θέματα για τις μεταγραφές των Μαραγκού και Τουμπακάρη από την ΑΕΛΚ, θα έχουν ολοκληρωθεί και τυπικά αύριο, όταν και θα κατατεθούν επισήμως στην ΕΠΟ οι "ελευθέρας" των δύο ποδοσφαιριστών. Για την περίπτωση του Παναγιώτη Αδαλή σας ενημέρωσε το sportlesvos.gr προχθές, έπειτα από την ομόφωνη συγκατάθεση των μελών του ΔΣ του Παλλεσβιακού, να παραχωρήσουν τον παίκτη στον Αιολικό. Ενώ ο Θωμάς Παπαδόπουλος τα βρήκε σε όλα με τους διοικούντες την ομάδα της Μυτιλήνης κι έπειτα από έναν εξαιρετικό Α' Γύρο με τον Ατρόμητο Αγ. Μαρίνας (9 γκολ), τίθεται άμεσα στη διάθεση του Κοκκινέλλη.

Η σημερινή προπόνηση πραγματοποιήθηκε χωρίς προβλήματα, με μοναδικό απόντα τον Μάκη Μουτζούρη, ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Γιώργος Βουργουτζής.

Δείτε σε βίντεο πλάνα από την προπόνηση του Αιολικού στο Ενωσιακό Γήπεδο Θερμής

{youtube}aCOsMvpuwns{/youtube}

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey