Έξαλλος και πικραμένος ο Κοκκινέλλης [video]

06/02/2011 - 18:46

Ένα μικρό επεισόδιο δημιουργήθηκε λίγο πριν την έναρξη της Συνέντευξης Τύπου, με τον Φώτη Κοκκινέλλη να ρωτά προς τον εκπρόσωπο του Αιγάλεω που βρισκόταν στην αίθουσα, για ποιο λόγο ο προπονητής κ. Γράφας δε θέλησε να παραστεί μπροστά στους δημοσιογράφους.

Όταν εκείνος του απάντησε ότι "έχει κλείσει η φωνή του", ο Μυτιληνιός προπονητής, έξαλλος, του υπενθύμισε τα όσα συνέβησαν στο ματς του Α' Γύρου και πως παρά τους προπηλακισμούς εκείνος παρέστη στη διαδικασία, φωνάζοντας πως αυτό που κάνει ο κόουτς του Αιγάλεω είναι ασέβεια προς το πρόσωπό του.

Ο Φώτης Κοκκινέλλης ζήτησε να μην κάνει δηλώσεις μαζί με τον εκπρόσωπο του Αιγάλεω, από τον οποίο οι δημοσιογράφοι ζήτησαν ευγενικά να αποχωρήσει, μιας και δεν υπήρχε λόγος να γίνουν δηλώσεις από τη μεριά των φιλοξενούμενων, εφόσον ο προπονητής της ομάδας... σνόμπαρε με τρόπο την όλη διαδικασία.

Ο Φώτης Κοκκινέλλης μίλησε για όλους και για όλα "έξω από τα δόντια" και έχουν ενδιαφέρον οι δηλώσεις του, τις οποίες μπορείτε να παρακολουθήσετε στο βίντεο του sportlesvos.gr.

{youtube}FYpkut3Y6dU{/youtube}

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey