Τον παρέσυρε... Θύελλα στη Ραφήνα!

09/02/2020 - 16:53 Τελευταία τροποποίηση στις 09/02/2020 - 17:10

Την ήττα γνώρισε ο Αιολικός στη Ραφήνα, πρώτη με τον Βλάντιτσα Πέτροβιτς στον πάγκο του, σε ένα ματς που δεν εξελίχθηκε όπως το είχε σχεδιάσει η ομάδα της Μυτιλήνης, παρότι μέχρι τα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου έδειχνε να το ελέγχει. 

Η Θύελλα Ραφήνας κατόρθωσε να προηγηθεί νωρίς στο ματς, μόλις στο 13ο λεπτό, εκμεταλλευόμενη ουσιαστικά την πρώτη της καλή ευκαιρία. Ο Χαρακτίδης εκτέλεσε φάουλ έξω από την περιοχή, βρίσκοντας τον Σαντίκου στην καρδιά της περιοχής του Αιολικού, πλασάροντας ψύχραιμα στην έξοδο τον Βρονταρά για το 1-0.

Η ομάδα της Μυτιλήνης προσπάθησε για την ισοφάριση και κατάφερε στο καλύτερο χρονικά σημείο, στο 45ο λεπτό, να φέρει το ματς στα ίσα. Ο Λαμπράκης σέντραρε με φάλτσο μέσα στην περιοχή και ο Μπουρούς με κεφαλιά, σε κενή εστία, αξιοποίησε την άστοχη έξοδο του αντίπαλου τερματοφύλακα στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.

Στην επανάληψη όμως, παρότι ο Αιολικός μπήκε κάπως καλύτερα και έδειχνε να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων, ήρθε το δεύτερο γκολ της Θύελλας κόντρα στη ροή του αγώνα, στο 54ο λεπτό, όταν ο Μπουντάκης -έχοντας περάσει μόλις λίγα δευτερόλεπτα πριν στον αγωνιστικό χώρο- πέτυχε το 2-1 μετά από εκτέλεση φάουλ και εύστοχο πλασέ με το αριστερό. Με το υπέρ της προβάδισμα και την ψυχολογία στα ύψη, η Θύελλα έβγαινε απειλητικά στην κόντρα και στο 67' κατάφερε να φτάσει στο 3-1 με σκόρερ τον Κανελλόπουλο, έπειτα από το παράλληλο γύρισμα του Μπουντάκη.

Στα εναπομείναντα λεπτά οι γηπεδούχοι δημιούργησαν τις ευκαιρίες και για ένα ακόμα γκολ, ωστόσο σε αρκετές περιπτώσεις οι επιθετικοί της Θύελλας δεν είχαν καθαρό μυαλό μπροστά από την εστία του Βρονταρά. Ο Αιολικός από την πλευρά του είχε μια εξαιρετική στιγμή με τον Καλαφάτη, που δεν μετουσίωσε σε γκολ.

Η γηπεδούχος Θύελλα, επιστρέφοντας στη φυσική της έδρα, έφτασε κάπως έτσι στη νίκη με σκορ 3-1, κρατώντας τον Αιολικό πολύ κοντά στην επικίνδυνη ζώνη. Το μόνο ευχάριστο, από το πώς εξελίχθηκε το ματς, πως ο Αιολικός -των πολλών απουσιών σήμερα (Αντόνοφ, Κατσίκης, Σπόλιαριτς)- διατήρησε το πλεονέκτημα σε περίπτωση ισοβαθμίας των δύο ομάδων, χάρη στη δική του νίκη με 3-0 στον Α' γύρο.

Συνθέσεις:

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Ν. Μεσολόγγης): Πάντος, Αράπης, Μανδύλης, Γεωργόπουλος (53' Μπουντάκης), Σαντίκου, Γεραγωτέλλης, Χαρακτίδης (83' Ζέκιο), Ντόσκας, Κανελλόπουλος (78' Ματσάδες), Δημητρίου, Σουλτανίδης (88' Τσάκωνας)

ΑΙΟΛΙΚΟΣ (Βλ. Πέτροβιτς): Βρονταράς, Αγριμάκης (81' Τριλιανός), Μπάρκας, Κρητικός, Βαλιός, Τσομπανέλλης, Παλαμουτσής, Τσιπάς (68' Μπατίζ), Αλαγιάννης (57' Καλαφάτης), Μπουρούς, Λαμπράκης 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey