Κλώτσησε την ευκαιρία...

27/02/2011 - 18:13 Τελευταία τροποποίηση στις 27/02/2011 - 23:03

Ισόπαλος αναδείχθηκε ο Αιολικός κόντρα στο Χαϊδάρι, σε ένα ματς που πρόσφερε αρκετά καλό θέαμα στους 400 περίπου φίλους του ποδοσφαίρου, που βρέθηκαν στις κερκίδες του Δημοτικού Σταδίου Μυτιλήνης.

Ο Αιολικός ήταν πολύ καλύτερος από το Χαϊδάρι, όμως δεν κατάφερε να μετουσιώσει την υπεροχή του σε ένα καθαρό σκορ, με αποτέλεσμα πέντε λεπτά πριν από το τέλος, να δεχθεί την ισοφάριση, φέρνοντας στο μυαλό μνήμες από το ματς του Α' Γύρου, όπου και πάλι είχε ισοφαριστεί στο τέλος του αγώνα.

Το σκορ για την ομάδα της Μυτιλήνης άνοιξε ο Παναγιώτης Βουργουτζής, στο 5ο μόλις λεπτό, εκμεταλλευόμενος την ασταθή απόκρουση των αμυντικών, εξαπολύοντας ένα καταπληκτικό σουτ έξω από την περιοχή, βλέποντας εξουδετερωμένο τον γκολκίπερ Μότο. Η απάντηση των φιλοξενούμενων ήταν όμως άμεση, με τον Κωνσταντόπουλο να επιχειρεί βαθύ γέμισμα, τους αμυντικούς του Αιολικού να μη συνεννοούνται με τον Καραβσίλη και τον Αντωνιάδη να πλασάρει στην έξοδο τον τερματοφύλακα της ομάδας της Μυτιλήνης, κάνοντας το 1-1.

Ο Αιολικός δεν πτοήθηκε και συνέχισε να πλαγιοκοπεί την αντίπαλη άμυνα, ενώ σε μια φαρμακερή κάθετη πάσα του Κροτσίδα προς τον Μιχαλάκη, εκείνος μπήκε από τα αριστερά μέσα στην περιοχή, βγάζοντας παράλληλη μπαλιά προς τον Νταλαμπέκη, που με πλασέ στην κίνηση έδωσε και πάλι το προβάδισμα με 2-1. Η συνέχεια για τον Αιολικό ήταν καταιγιστική και σε δύο περιπτώσεις, υπάρχουν παράπονα από τη διαιτησία, αφού ακυρώθηκαν γκολ σε οριακές περιπτώσεις. Αρχικά σε κεφαλιά του Νταλαμπέκη, με εκατέρωθεν σπρωξίματα όσο η μπάλα ήταν διεκδικίσιμη στον αέρα και εν συνεχεία σε πάσα του Νταλαμπέκη προς τον Βουργουτζή, που σκόραρε, με τον υψηλόσωμο επιθετικό να υποδεικνύεται σε αντικανονική θέση στο ξεκίνημα της φάσης.

Στην επανάληψη, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, ωστόσο οι δύο ομάδες είχαν κάποιες καλές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες. Η μεγαλύτερη ευκαιρία για τον Αιολικό χάθηκε στο 82ο λεπτό, όταν ο Μιχαλάκης έβγαλε προωθημένη μπαλιά στον Καδή, εκείνος όμως έχασε το κοντρόλ στο ύψος της περιοχής, ενώ έβγαινε τετ α τετ, με αποέλεσμα να απομακρύνουν οι αμυντικοί. Και σα να μην έφτανε αυτό, το Χαϊδάρι βρήκε τον τρόπο να ισοφαρίσει σε 2-2, έπειτα από μια βαθιά μπαλιά πίσω από το κέντρο προς τον Νικολόπουλο, που πρόλαβε στην έξοδο τον Καραβασίλη και πλάσαρε εύστοχα.

Το τελικό 2-2 μπορεί να διατήρησε την ομάδα του Φώτη Κοκκινέλλη στην 4η θέση της βαθμολογίας, ωστόσο πλέον νιώθει καυτή την ανάσα του Αιγάλεω, που επικράτησε με 2-0 του Φωστήρα και σκαρφάλωσε στην 5η θέση, με ένα βαθμό λιγότερο.

Man of the match

Δημήτρης Ντζιμάνης

Ο νεαρός δεξιός οπισθοφύλακας του Αιολικού πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση, τόσο ανασταλτικά όσο και δημιουργικά, σε όσες περιπτώσεις ανέβηκε από την πτέρυγά του. Ο Ντζιμάνης πάλεψε και κέρδισε αρκετές μονομαχίες, σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, ενώ με καθαρό μυαλό έβγαζε την μπάλα από τα καρέ του Αιολικού, προωθώντας το παιχνίδι των συμπαικτών του. Ακόμα μια καλή εμφάνιση, από έναν παίκτη που άργησε να μπει στην ενδεκάδα της ομάδας, λόγω των προβλημάτων που υπήρξαν με την έκδοσή του δελτίου του, αλλά από τότε έχει να επιδείξει πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο στον προπονητή του, που τον εμπιστεύεται σταθερά.

Χορηγοί μετάδοσης "λεπτό προς λεπτό"

Συνθέσεις

ΑΙΟΛΙΚΟΣ: Καραβασίλης, Ντζιμάνης, Βούρος, Καπταγιάννης, Δάρρας, Παπαδόπουλος, Μιχαλάκης, Διονυσάτος, Νταλαμπέκης, Κροτσίδας, Π. Βουργουτζής

ΧΑΪΔΑΡΙ: Μότος, Σουμελίδης, Μανδύλης, Μπελεγρίνης, Κρητικός, Κωνσταντόπουλος, Πλούσης, Κουντελίτσας, Νικολόπουλος, Αποστόλου, Αντωνιάδης 

[90']Λήξη αγώνα, Αιολικός - Χαϊδάρι 2-2

[85']ΓΚΟΛ! 2-2! Ο Νικολόπουλος τελικά κάνει τη ζημιά, αφού βγήκε όμορφα στην πλάτη της άμυνας του Αιολικού και πλάσαρε αυτή τη φορά εύστοχα τον Καραβασίλη, που βρήκε τη μπάλα με τα ακροδάκτυλα αλλά δεν άλλαξε σημαντικά την πορεία της μπάλας...  

[83']Στη θέση του Κροτσίδα ο Τσιταντίνος

[82'] Ο Καδής βγαίνει φάτσα με το Μότο, έπειτα από πάσα του Μιχαλάκη, αλλά ολιγωρεί χαρακτηριστικά και χάνει μεγάλη ευκαιρία. Στη συνέχεια της φάσης ο Νικολόπουλος από τη μικρή περιοχή πιάνει την κεφαλιά αλλά αποκρούει εξ επαφής ο Καραβασίλης με απίστευτη απόκρουση!

[75']Στη θέση του Βουργουτζή, ο Καδής

[71'] Φάουλ Μανδύλη ο Νικολόπουλος πιάνει την κεφαλιά, αλλά αποκρούει τη μπάλα ο Καραβασίλης

[70']Αποχωρεί ο Σουμελίδης και μπαίνει ο Κοτσολάκος

[60']Ο Τουμπακάρης μπαίνει στη θέση του Παπαδόπουλου ενώ για το Χαϊδάρι ο Γκαούδης πέρασε στη θέση του Πλούση

[58'] Ο Bούρος επιχείρησε τη γλυκιά σέντρα από τα αριστερά, πετάχτηκε στην πορεία τηςμπάλας ο Νταλαμπέκης,όμως την κεφαλιά του απέκρουσε ο Μότος

[52'] Ο Κουντελίτσας βγάζει μία βαθιά σέντρα, αποδέκτης της ο Αποστόλου το δυνατό σουτ του οποίου περνάει ελάχιστα άουτ.

[46']Έναρξη δευτέρου μέρους

[45']Λήξη ημιχρόνου

[40'] Πολύ όμορφος συνδυασμός Βούρου-Μιχαλάκη, με τον τελευταίο να μπαίνει μέσα στην περιοχή να πλασάρει πέφτοντας αλλά τον Μότι να βγάζει τη μπάλα με διπλή προσπάθεια, σε μία ανεπανάληπτη ευκαιρία.

Σχόλιο αγώνα: Οι φίλοι του Αιολικού βράζουν με τη διατησία του Μιχελή και ειδικότερα με τους βοηθούς που ακύρωσαν δύο γκολ της ομάδας μέσα σε 10 λεπτά! Οι φάσεις είναι οριακές και είναι δύσκολο να έχουμε άποψη... Το πρώτο ακυρώθηκε για επιθετικό φάουλ του σκόρερ Νταλαμπέκη, ενώ το δεύτερο για οφσάιντ στην αρχή της φάσης, με πρωταγωνιστή πάλι τον "Πετράν".

[27']ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ! 2-1!! Φοβερός ρυθμός στο παιχνίδι και εκπληκτικό παιχνίδι από τον Αιολικό. Ο Κροτσίδας ξεκίνησε μία εξαιρετική αντεπίθεση για τον Αιολικό με μίακάθετη προς το Μιχαλάκη, που μπήκε μέσα στην περιοχή από τα αριστερά έβγαλε την παράλληλη μπαλιά και ο Νταλαμπέης με πλασέ έκανε το 2-1.

[8']ΓΚΟΛ! 1-1! Άμεση απάντηση από το Χαϊδάρι. Ο Κωνσταντόπουλος γέμισε από τα δεξιά, λάθος συνεννόηση των αμυντικών με τον Καραβασίλη, το εκμεταλλεύεται ο Αντωνιάδης και κάνει το 1-1.

[5']ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ! 1-0!! Ο Παναγιώτης Βουργουτζής με εξαιρετικό σουτ έξω από την περιοχή και τον τερματοφύλακα εξουδετερωμένο ανοίγει το σκορ στον Ταρλα! 


ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey