ΣΚΑΝΔΑΛΟ: Και δαρμένοι και χρεωμένοι!

04/03/2011 - 14:46 Τελευταία τροποποίηση στις 04/03/2011 - 15:08

Ποινή ΣΟΚ επέβαλλε η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ στον Αιολικό για τα όσα συνέβησαν στο ματς με τον Φωστήρα στο "Σπύρος Γιαλαμπίδης".

Η ομάδα της Μυτιλήνης θεωρήθηκε -βάσει των όσων έγραψε στο Φύλλο Αγώνα ο διαιτητής Κακρίδης- ότι είχε συμμετοχή στα επεισόδια και καλείται να πληρώσει το ποσό των 7.500€, την ίδια ώρα που ο Φωστήρας, οι άνθρωποι του οποίου πρωτοστάτησαν εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου, τιμωρήθηκε με 10.000€ πρόστιμο και μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών!

Στον Αιολικό επικρατεί αναβρασμός, με τον Πρόεδρο της ομάδας Γιάννη Φλωρίδη να είναι έξαλλος με το νέο αυτό πρόστιμο, σε ένα ματς που οι άνθρωποι του Αιολικού έφαγαν ξύλο από "χτιστούς" τύπους στην κερκίδα, ενώ μέσα στον αγωνιστικό χώρο οι Φωστηριώτες "έβραζαν" αποκλειστικά με το διαιτητικό τρίο της αναμέτρησης, κυνηγώντας τους σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του γηπέδου, με τη λήξη της αναμέτρησης κι ενώ ο Αιολικός είχε ισοφαρίσει στις καθυστερήσεις με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Διονυσάτου.

Διαβάστε την απόφαση της Πειθαρχικής επιτροπής της ΕΠΟ:

Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Πειθαρχική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε τις εξής αποφάσεις: 1. Με την υπ΄αριθμ.95/03-03-2011 απόφασή της επιβάλλει α) στο σωματείο ΦΩΣΤΗΡΑΣ χρηματική ποινή δέκα χιλιάδων (10.000) ευρώ και ποινή διεξαγωγής ενός αγώνα στο γήπεδό του χωρίς την παρουσία φιλάθλων του και β) στο σωματείο ΑΙΟΛΙΚΟΣ χρηματική ποινή επτά χιλιάδων πεντακοσίων (7.500) ευρώ (Αγώνας Δ΄ΕΘΝΙΚΗΣ ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΑΘΗΝΩΝ-ΑΙΟΛΙΚΟΣ στις 30.01.2011).

Δείτε βίντεο από τους τραμπουκισμούς του Ταύρου και θαυμάστε το μεγαλείο της ελληνικής αθλητικής δικαιοσύνης

{youtube}oBhcOcOp-QU{/youtube}

{youtube}FZDjeRImSS0{/youtube}

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey