Φλωρίδης: "Τι προσπαθούν; Να μας διαλύσουν;"

04/03/2011 - 15:47

Αγανακτισμένος, αλλά και αποφασισμένος να κηνυγήσει την υπόθεση μέχρι τέλους, εμφανίστηκε στις δηλώσεις του στο sportlesvos.gr ο Γιάννης Φλωρίδης, που δεν μπορούσε να πιστέψει ότι για δεύτερη φορά φέτος (μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ Γλυφάδας) η ομάδα της Μυτιλήνης τιμωρείται από την ΕΠΟ για εκτός έδρας αγώνα, την ίδια ώρα που στον "Ταρλά" των 500 και 600 φιλάθλων, δεν έχει σημειωθεί ποτέ το παραμικρό περιστατικό.

Ο Πρόεδρος του Αιολικού τόνισε στην ιστοσελίδα μας: "Δεν είναι δυνατόν να πληρώνουμε οι ερασιτέχνες, το γενικότερο κακό κλίμα του ελληνικού επαγγελματικού ποδοσφαίρου. Καλά θα κάνουν οι άνθρωποι που διοικούν το άθλημα στην Ελλάδα, να αναλογιστούν ότι εμείς δεν είμαστε ούτε Βαρδινογιάννηδες, ούτε Μαρινάκηδες. Τιμωρούμαστε για κάτι, στο οποίο δεν είχαμε καμία απολύτως ανάμειξη. Επειδή δηλαδή ένας διαιτητής δεν είχε το σθένος να γράψει στο Φύλλο Αγώνα, όλα όσα έγιναν, με τον τρόπο που έγιναν, βρισκόμαστε τώρα αντί για κατήγοροι, κατηγορουμένοι; Θα υποστηρίξουμε την αθωότητά μας με κάθε ένδικο μέσο. Υπάρχουν τα βίντεο. Είμαι διατεθειμένος να φθάσω μέχρι και στη FIFA. Ας καταλάβουν επιτέλους, ότι μας φέρνουν στα όριά μας με τέτοιες εξοντωτικές ποινές. Τί προσπαθούν να πετύχουν δηλαδή; Να τα βροντήξουμε μια ώρα αρχύτερα;"

Δικαιολογημένα, ο Γιάννης Φλωρίδης ήταν έξω φρενών με την απόφαση της Πειθαρχικής, αφού στον αγωνιστικό χώρο του "Σπύρος Γιαλαμπίδης" δεν υπήρξε καμία "παραβατική συμπεριφορά" των ποδοσφιαιρστών του Αιολικού, ενώ οι περίπου 20 φίλαθλοι στις εξέδρες, (ανάμεσά τους γυναίκες και παιδιά) αναγκάστηκαν υπό τις απειλές και τις χειροδικίες "φουσκωτών" να κατέβουν μέχρι κι από την εξέδρα, με την ελληνική Αστυνομία, για ακόμα μια φορά, παρούσα-απούσα!

Την ίδια ώρα, ο Ολυμπιακός τιμωρήθηκε με... 100.000€ για τα "περιορισμένης έκτασης" επεισόδια στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" στο ντέρμπι των αιωνίων, μετά την εισβολή εκατοντάδων οπαδών του απλώς για να... πανηγυρίσουν τον τίτλο! Αθάνατη ελληνική αθλητική δικαιοσύνη!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey