Κοκκινέλλης: "Δείξαμε σοβαρότητα..."

08/03/2011 - 14:26 Τελευταία τροποποίηση στις 08/03/2011 - 14:43

Ο Φώτης Κοκκινέλλης ήταν πολύ ικανοποιημένος από την απόδοση των ποδοσφαιριστών του στον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣ Λέσβου και δε θα μπορούσε να το κρύψει στις δηλώσεις του στο sportlesvos.gr. Παράλληλα όμως, έβαλε τέλος στα πανηγύρια και στο εξής, προσηλώνεται στη δουλειά μέσω των προπονήσεων, αφού για την ομάδα της Μυτιλήνης ακολουθούν έξι ματς - φωτιά στο πρωτάθλημα, μέχρι και τη διακοπή του Πάσχα.

"Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την κατάκτηση του τίτλου, αλλά κυρίως από τη διάθεση που έδειξαν οι παίκτες μου, βγάζοντας στο γήπεδο την καλή αγωνιστική κατάσταση, στην οποία βρίσκεται η ομάδα τον τελευταίο καιρό. Αντιμετωπίσαμε με σοβαρότητα τον τελικό και κάναμε το παιχνίδι να φαίνεται εύκολο. Θέλαμε το τρόπαιο και πλέον μας δίνεται η δυνατότητα να συνεχίσουμε στο Κύπελλο Ερασιτεχνών." τόνισε στην ιστοσελίδα μας ο προπονητής του Αιολικού.

"Για εμάς, τα πανηγύρια σταμάτησαν ήδη και από σήμερα συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά. Τον επόμενο ενάμισι μήνα, δίνουμε τα έξι κρισιμότερα παιχνίδια πρωταθλήματος, τέσσερα εκτός και δύο εντός, οπότε θα πρέπει να είμαστε αγωνιστικά πανέτοιμοι για να ανταπεξέλθουμε. Εκεί άλλωστε, παίζεται όλη η χρονιά...", συμπλήρωσε ο Φώτης Κοκκινέλλης.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey