Καταθέτει έφεση και περιμένει...

08/03/2011 - 15:00 Τελευταία τροποποίηση στις 08/03/2011 - 15:39

Αύριο είναι η καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή εφέσεων, κατά των πρωτόδικων αποφάσεων της Πειθαρχικής Επιτροπής της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της περασμένης εβδομάδας.

Η πλευρά του Αιολικού θα εφεσιβάλλει την απόφαση για χρηματική ποινή ύψους 7.500€, λόγω των όσων συνέβησαν στο ματς με το Φωστήρα στο Γήπεδο "Σπύρος Γιαλαμπίδης", σε μια προσπάθεια να αποδείξει την αθωότητά της, από τη στιγμή που οι παίκτες της δεν είχαν καμία συμμετοχή στα επεισόδια εντός αγωνιστικού χώρου.

Ο Πρόεδρος του Αιολικού Γιάννης Φλωρίδης ανέθεσε την υπόθεση υπεράσπισης της ομάδας της Μυτιλήνης στον καταξιωμένο δικηγόρο Δημήτρη Βαγιάκο, που και με τη βοήθεια των βίντεο θα προσπαθήσει να πείσει την ΕΠΟ για το αυτονόητο. Ό,τι δηλαδή ο Αιολικός δεν είχε την παραμικρή ευθύνη για το "ντου" των Φωστηριωτών στον αγωνιστικό χώρο και το κυνηγητό με το διαιτητικό τρίο, μέχρι τη στιγμή που εκείνοι κατόρθωσαν να μπουν στα αποδυτήρια.

Τον ίδιο δρόμο βέβαια, έχει ακολουθήσει ήδη και ο Φωστήρας, που κατέθεσε την Παρασκευή, τη δική του έφεση και προσδοκά σε μείωση του χρηματικού προστίμου που του επιβλήθηκε (10.000€) και της μίας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών.

Η Επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ έχει το περιθώριο να συνεδριάσει εντός των επόμενων 15 ημερών, όμως είναι πολύ πιθανό η απόφαση να βγει και μέσα στην επόμενη εβδομάδα.

Εν τω μεταξύ, ο δικηγόρος Δημήτρης Βαγιάκος, που έχει υπερασπιστεί στο παρελθόν υποθέσεις της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αποτελώντας και Νομικό Σύμβουλο του ΠΑΕ Ηρακλής, θα εκπροσωπήσει και την Πέμπτη τον Αιολικό στη νέα συνεδρίαση της Πειθαρχικής Επιτροπής, εξουσιοδοτημένος από τη διοίκηση και τον προπονητή Φώτη Κοκκινέλλη, για την υπόθεση της απολογάς του, λόγω της αποβολής στο προ ημερών εντός έδρας ματς με τον Άγιαξ Ταύρου, αφού ο διαιτητής Κουντουριώτης έγραψε το περιστατικό στο Φύλλο Αγώνα...

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey