Στ. Βουργουτζής: "Είμαστε μια οικογένεια"

08/03/2011 - 15:48

Ο Γενικός Αρχηγός του Αιολικού, Σταύρος Βουργουτζής, στην πρώτη του χρονιά στο συγκεκριμένο πόστο, πανηγύρισε ήδη έναν τίτλο και προσδοκά, μέσα από τις δηλώσεις του στο sportlesvos.gr, να φέρει εις πέρας η ομάδα της Μυτιλήνης και τους άλλους δύο μεγάλους στόχους της φετινής χρονιάς.

"Βρισκόμαστε σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση κι αυτό οφείλεται στην εξαιρετική δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις, αλλά και στο οικογενειακό κλίμα που υπάρχει στα αποδυτήρια, μεταξύ ποδοσφαιριστών, τεχνικού τιμ και διοίκησης. Δουλεύουμε σκληρά για να φτάσουμε τον Αιολικό όσο πιο ψηλά γίνεται.", επεσήμανε ο Σταύρος Βουργουτζής.

"Στη Λήμνο, εκπληρώσαμε τον έναν εκ των τριών στόχων, που ήταν η ανάδειξη του Αιολικού ως Κυπελλούχου ΕΠΣ Λέσβου για το 2011. Βρισκόμαστε πάντα μέσα και στους άλλους δύο στόχους μας. Αρχικά, να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά στη βαθμολογία του 8ου ομίλου στο Περιφερειακό και εν συνεχεία, να κατακτήσουμε για 3η φορά το Κύπελλο Ερασιτεχνών...", συμπλήρωσε ο εκ των αφανών ηρώων της φετινής προσπάθειας της ομάδας της Μυτιλήνης.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey