Πίστη για το τρίποντο

11/03/2011 - 12:28 Τελευταία τροποποίηση στις 11/03/2011 - 12:57

Στον Αιολικό προετοιμάζονται για τον κυριακάτικο εκτός έδρας αγώνα κόντρα στη Νέα Ιωνία, με τις προπονήσεις να κυλούν σε φουλ ρυθμούς και όλους τους ποδοσφαιριστές να βρίσκονται στη διάθεση του Φώτη Κοκκινέλλη.

Η ομάδα της Μυτιλήνης αντιμετωπίζει με σοβαρότητα το ματς, γνωρίζοντας πως για τη Νέα Ιωνία είναι ίσως το τελευταίο της χαρτί για παραμονή στην κατηγορία, με τα υπάρχοντα δεδομένα στο Περιφερειακό. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην προτελευταία θέση του πίνακα και θέλουν μόνο νίκη για να διατηρήσουν τις μαθηματικές τους ελπίδες, όμως στον Αιολικό στοχεύουν επίσης στους τρεις βαθμούς, ώστε να διατηρηθεί η ομάδα στην πρώτη τετράδα.

Αγωνιστικά, ο προπονητής των Μυτιληνιών θα παρατάξει την ομάδα με όλα τα όπλα στη φαρέτρα του. Στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων συμπεριλήφθηκε όλη τη βδομάδα και ο Αλέξης Καδής, που είχε προφυλαχτεί από τον τελικό Κυπέλλου και δεν ταξίδεψε στη Λήμνο. Παράλληλα, δεν υπάρχουν τιμωρημένοι παίκτες κι έτσι ο Αιολικός θα ταξιδέψει στην Αθήνα πλήρης.

Ο Φώτης Κοκκινέλλης δήλωσε στο sportlesvos.gr για το κυριακάτικο ματς: "Η ψυχολογία μας βρίσκεται ψηλά, μετά και την κατάκτηση του Κυπέλλου Λέσβου, που ήταν ο πρώτος μας στόχος.

Συνεχίζουμε να βρισκόμαστε σε καλή αγωνιστική κατάσταση και θα προσπαθήσουμε να το εκμεταλλευτούμε και στο ματς απέναντι στη Νέα Ιωνία, που είναι ένας δύσκολος αντίπαλος. Ξέρουμε ότι ο συγκεκριμένος αγώνας είναι πολύ κρίσιμος για τους γηπεδούχους. Ο Αιολικός όμως στοχεύει αποκλειστικά στη νίκη και δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα, αν η ομάδα βρεθεί στην καλή της μέρα. Ευελλπιστούμε, ότι θα γυρίσουμε στη Μυτιλήνη έχοντας προσθέσει ένα ακόμη τρίποντο βαθμών στη συγκομιδή μας."  

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey