Δήλωσε συμμετοχή στο Κύπελλο Ερασιτεχνών

15/03/2011 - 20:08 Τελευταία τροποποίηση στις 15/03/2011 - 20:39

Σήμερα ήταν η καταληκτική ημερομηνία για τις δηλώσεις συμμετοχής στο Κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδας και ο Αιολικός, που κατέκτησε την περασμένη εβδομάδα το τρόπαιο της ΕΠΣ Λέσβου, απέστειλε στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά για να λάβει μέρος στη διοργάνωση.

Σύμφωνα με την προκήρυξη της ΕΠΟ, οι Κυπελλούχοι των Ενώσεων ανά την Ελλάδα χωρίζονται σε 9 ομίλους, όπου μέσω αγώνων νοκ άουτ, θα προκριθεί ένας στην επόμενη φάση της θεσμού. Ο Κυπελλούχος ΕΠΣ Λέσβου έχει τοποθετηθεί στον 9ο όμιλο, μαζί με τις ομάδες που κατέκτησαν ή θα κατακτήσουν τον τίτλο στις Ενώσεις Αθηνών, Πειραιά, Κυκλάδων, Δωδεκανήσου, Σάμου και Χίου.

Αναλυτικά, οι Κυπελλούχοι αυτών των Ενώσεων ή τα ζευγάρια του τελικού:

ΕΠΣ Αθηνών (30/3, Τελικός: Ιάσων-ΠΑΟΚ Γλυφάδας)
ΕΠΣ Πειραιά (16/3, Τελικός: Ερασιτέχνες Εθνικού-Προοδευτική)
ΕΠΣ Σάμου (Καρλόβασι)
ΕΠΣ Χίου (23/3, Τελικός: Δάφνη-Κοφινάς)
ΕΠΣ Κυκλάδων (17/3, Τελικός: Μύκονος-Πανναξιακός)
ΕΠΣ Δωδεκανήσου (25/3, Τελικός: ΑΕ Δικαίου Κω-ΓΑΣ Αναγέννηση Ιάλυσος)

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται από την ΕΠΟ η κλήρωση της Α' Φάσης του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδας, με τον Αιολικό να θέλει με το μέρος του τη θεά Τύχη, ώστε να δώσει τους αγώνες του εντός έδρας και να μη χρειαστεί να μεταβεί σε νησιά, που απαιτούν διπλές μετακινήσεις από και προς τη Μυτιλήνη.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, στον 8ο όμιλο η Α' Φάση θα πραγματοποιηθεί σε τρεις Γύρους. Συγκεκριμένα στον Α' Γύρο, από τις 7 ομάδες η μία θα προκριθεί χωρίς αγώνα, συναντώντας στο Β' Γύρο τους τρεις νικητές του Α' Γύρου. Από τα δύο ζευγάρια που θα προκύψουν, οι νικητές θα κοντραριστούν σε ένα ματς, από το οποίο θα προκριθεί μια ομάδα στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Η κλήρωση των επόμενων ημερών θα αποφασίσει και τους γηπεδούχους των αγώνων της Α' Φάσης, ενώ όλα τα ματς της Β' Φάσης θα διεξαχθούν μέχρι και τον τελικό, σε ουδέτερα γήπεδα.

Η Α' φαση θα ξεκινήσει στις 4 Απριλίου και ο τελικός έχει οριστεί για τις 5 Ιουνίου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey