Διατήρησε το αήττητο στην έδρα του!

03/04/2022 - 18:02 Τελευταία τροποποίηση στις 03/04/2022 - 19:06

Ισόπαλος με σκορ 1-1 έληξε ο αγώνας του Αιολικού κόντρα στον Εθνικό, αποτέλεσμα που έχρισε σχεδόν… πρωταθλήτρια την Προοδευτική στον 6ο Όμιλο της Γ' Εθνικής, μία αγωνιστική πριν το τέλος, με τον Πανελευσινιακό να έχει κι αυτός τις δικές του ελπίδες.

Σε ένα ματς μοιρασμένο, με αρκετές απουσίες και από τις δύο πλευρές, οι παίκτες του Θόδωρου Γιακαλή έκαναν το χρέος τους, παίζοντας για το γόητρο της ομάδας και διατηρώντας το αήττητο στον "Ταρλά". Βέβαια, μπορεί ο Αιολικός να κράτησε απόρθητη την έδρα του (7-3-0), ωστόσο στερήθηκε ανάλογων αποτελεσμάτων μακριά από τη Μυτιλήνη, γεγονός που τον κράτησε μακριά από τη διεκδίκηση του τίτλου σε αυτές τις τελευταίες αγωνιστικές.  

Ο Αιολικός προηγήθηκε στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, όταν ο Κουρούπης με όμορφη σκαφτή μπαλιά έψαξε τον Παπιομίτογλου μέσα στην περιοχή, ο Κούμπουλα "γκρέμισε" τον παίκτη του Αιολικού, αλλά ο διαιτητής Παναγιωταράς άφησε το πλεονέκτημα, με τον Πινιέιρο να σκοράρει στο 54' με δυνατό σουτ στην ανυπεράσπιστη εστία του Εθνικού.

Στα εναπομείναντα λεπτά του αγώνα, ο Αιολικός προσπάθησε να διαφυλάξει τα νώτα του, έχοντας και κάποιες καλές στιγμές στην κόντρα επίθεση με τον Μουκίδη (60') και τον Μουζακίτη (78'), την ώρα που ο Εθνικός δυσκολευόταν να φτάσει με αξιώσεις στην περιοχή του Βρονταρά, έχοντας κάποια μακρινά σουτ με Χαρίτο (77'), Νταούλια (80') και Λύγκου (84'). Ωστόσο στο 86', από μια στατική φάση, ο Εθνικός βρήκε το γκολ της ισοφάρισης με κεφαλιά του Δώδα, με το 1-1 να μένει ως το τέλος.

Συνθέσεις:

ΑΙΟΛΙΚΟΣ (Θ. Γιακαλής): Βρονταράς, Κρητικός, Κουρούπης, Σουβατζόγλου, Πάτας, Νικολάου, Μουζακίτης, Μουκίδης (90’ Κονδύλης), Ντοματάς (25' λ. τρ. Μωυσίδης), Πινιέιρο, Παπιομίτογλου (75’ Μτσεντλισβίλι)

ΕΘΝΙΚΟΣ (Π. Δημητρίου): Κούμπουλας, Παπαγγελής, Ζωγραφάκης, Νικολόπουλος, Νταούλιας, Αποστόλου (80’ Κώστας), Ντάφλας, Σάμιος (60’ Δώδας), Χαρίτος, Παντελίδης, Λύγκος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey