Μαθαίνει αντιπάλους στο Κύπελλο Ερασιτεχνών

21/03/2011 - 15:34 Τελευταία τροποποίηση στις 21/03/2011 - 16:11

Μέσα στις επόμενες ημέρες ο Αιολικός, Κυπελλούχος ΕΠΣ Λέσβου 2010-11, θα έχει μάθει τους αντιπάλους του στο φετινό Κύπελλο Ερασιτεχνών, αφού σιγά-σιγά ολοκληρώνονται οι κατά τόπους διοργανώσεις με τους τελικούς της διοργάνωσης σε κάθε ΕΠΣ.

Μετά το Καρλόβασι, που κατέκησε τον τίτλο στην ΕΠΣ Σάμου, ήταν η σειρά της Μυκόνου να ανακηρυχθεί κυπελλούχος ΕΠΣ Κυκλάδων, υπερσπιζόμενη την περσινή της κατάκτηση. Η Μύκονος νίκησε στον τελικό τον Πανναξιακό με 1-0, σε ματς που πραγματοποιήθηκε στη Σύρο, με το γκολ που έκρινε τον τίτλο να επιτυγχάνεται στο 50ο λεπτό από τον Καρακίτσο, έπειτα από έμμεσο φάουλ και πάσα του Θεοδώρου. Με αυτό το τρόπαιο, η Μύκονος έφτασε τα εννέα συνολικά στην ισοτρία και μάλιστα τα έξι από αυτά τα έχει κατακτήσει, νικώντας τον Πανναξιακό στον τελικό.

(Ρεπορτάζ: Δημήτρης Ζολώτας, onsports.gr)

Μεθαύριο εξάλλου, είναι προγραμματισμένοι να διεξαχθούν δύο ακόμη τελικοί Κυπέλλου, σε Χίο και Πειραιά. Στο γειτονικό νησί μάχονται για τον τίτλο η Δάφνη και ο Κόφινας, ενώ στον Πειραιά, η ερασιτεχνική ομάδα του Εθνικού με την Προοδευτική.

Αναλυτικά, οι Κυπελλούχοι ή τα ζευγάρια του τελικού, από τις Ενώσεις που συγκροτούν τον 8ο όμιλο στην Α' Φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών:

ΕΠΣ Αθηνών (30/3, Τελικός: Ιάσων-ΠΑΟΚ Γλυφάδας)
ΕΠΣ Πειραιά (23/3, Τελικός: Ερασιτέχνες Εθνικού-Προοδευτική)
ΕΠΣ Σάμου (Καρλόβασι)
ΕΠΣ Χίου (23/3, Τελικός: Δάφνη-Κοφινάς)
ΕΠΣ Κυκλάδων (Μύκονος)
ΕΠΣ Δωδεκανήσου (25/3, Τελικός: ΑΕ Δικαίου Κω-ΓΑΣ Αναγέννηση Ιάλυσος)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey