Ο πρώτος... ιδρώτας στο Καρπενήσι!

04/08/2022 - 18:09 Τελευταία τροποποίηση στις 04/08/2022 - 18:16

Ξεκίνημα του βασικού σταδίου προετοιμασίας για τον Αιολικό, η αποστολή του οποίου βρίσκεται από χθες στο Καρπενήσι, έχοντας καταλύσει στο Avaris Hotel.

Το πρωί, οι ποδοσφαιριστές του Θοδωρή Γιακαλή είχαν την πρώτη τους επαφή με το χορτάρι, εκεί όπου ως τις 13 Αυγούστου θα πραγματοποιούνται οι προπονήσεις της ομάδας. 

Πέραν των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων, με τελευταίο τον τερματοφύλακα Ηρακλή Τοπουζλή, στο Καρπενήσι βρίσκονται και αρκετοί ακόμα παίκτες που περνούν από το μικροσκόπιο του τεχνικού επιτελείου. Μάλιστα, αύριο αναμένεται να ενσωματωθούν με την υπόλοιπη ομάδα και κάποιοι νεαροί ποδοσφαιριστές, που αγωνίστηκαν με τον Αιολικό Κ19 στο Capelli Sport Cup της Δανίας.

Ο προπονητής φυσικής κατάστασης, Κομνηνός Μπατζάκας, «έτρεξε» για αρκετή ώρα τους παίκτες, οι οποίοι πάντως συνάντησαν στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας ιδανικές καιρικές συνθήκες.

Η σημερινή μέρα περιλαμβάνει διπλή προπόνηση, με τους ποδοσφαιριστές να το ευχαριστιούνται πάντως, όπως αποδεικνύεται και από το φωτογραφικό φακό της Aio1Media. Αύριο το απόγευμα, ο Αιολικός θα παίξει το πρώτο του φιλικό με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Β' στο Προπονητικό Κέντρο Καρπενησίου, με ώρα έναρξης τις 19:00.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey