Για τις ελπίδες του, κόντρα στον Ελπιδοφόρο

25/03/2011 - 12:54 Τελευταία τροποποίηση στις 25/03/2011 - 19:47

Ο Αιολικός, μετά και τα αποτελέσματα των τελευταίων αγωνιστικών, δεν έχει πολλά περιθώρια για νέο στραβοπάτημα, απέχοντας πλέον από τη ζώνη του υποβιβασμού μόλις δύο βαθμούς. Γι' αυτό παίκτες και προπονητής, δούλεψαν εντατικά όλη την εβδομάδα για να παρουσιαστούν πανέτοιμοι την Κυριακή στη Κηφισιά και να διεκδικήσουν όσες ελπίδες για θετικό αποτέλεσμα τους αναλογούν, απέναντι στον Ελπιδοφόρο.

Στην ομάδα της Μυτιλήνης υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία για το επερχόμενο δύσκολο ματς στο "Ζηρίνειο". Ο Φώτης Κοκκινέλλης δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τιμωριών, καθώς επανέρχεται ο Γιώργος Καπταγιάννης. Ωστόσο, αμφίβολη παραμένει η συμμετοχή του Γιώργου Τσετιροκλή, που ακολουθεί από τη Δευτέρα ατομικό πρόγραμμα, με τον προπονητή να μην επιθυμεί να ρισκάρει τη συμμετοχή του, αν δεν είναι 100% έτοιμος.

Από την άλλη μεριά, μπορεί ο Ελπιδοφόρος να φαίνεται πως χάνει το τρένο της ανόδου, ωστόσο είναι βέβαιο πως η ομάδα της Κηφισιάς θα προσπαθήσει να κάνει το απόλυτο στα πέντε παιχνίδια που απομένουν, εξαντλώντας τις πιθανότητες να εκμεταλλευτεί κάποια γκέλα του πρωτοπόρου ΠΑΟΚ Γλυφάδας.

Ο Φώτης Κοκκινέλλης ήταν ξεκάθαρος στις δηλώσεις του στο sportlesvos.gr: «Θα πάμε να παίξουμε στην Κηφισιά με συγκρατημένη την αισιοδοξία μας. Θέλουμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα, εξάλλου στοχεύουμε σε βαθμούς σε κάθε παιχνίδι. Έτσι θα αγωνιστούμε και στο Ζηρίνειο, κόντρα στον Ελπιδοφόρο. Πιστεύω, πως αν είμαστε πλήρεις, θα καταφέρουμε να πάρουμε αυτό που θέλουμε, ξεκινώντας -όπως το κάναμε στη διάρκεια όλης της σεζόν- ένα νέο σερί επιτυχημένων αποτελεσμάτων, που θα μας φέρει ξανά μέσα στο στόχο μας, να τερματίσουμε δηλαδή μέσα στην πρώτη πεντάδα».

Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 16:00 της Κυριακής, με διαιτητή τον Καρυοφίλλη και βοηθούς, τους Σταμάτη και Συνιοράκη, όλοι του Συνδέσμου Πειραιά.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey