Πονάει ο Αιολικός χωρίς τον Τσετιροκλή!

25/03/2011 - 14:46 Τελευταία τροποποίηση στις 25/03/2011 - 16:22

Δεν είναι μυστικό ότι ο Αιολικός, με τον Γιώργο Τσετιροκλή στη σύνθεσή του, παρουσιάζεται σοβαρός και συγεντρωμένος ανασταλτικά. Η ομάδα της Μυτιλήνης εμπνέεται από το μεστό και ουσιαστικό του παιχνίδι, αφού ο ίδιος αποτελεί το συνδετικό κρίκο της άμυνας με το κέντρο, κόβοντας τις αντίπαλες επελάσεις και "ράβοντας" τις επιθετικές προσπάθειες των συμπαικτών του.

Ο Γιώργος Τσετιροκλής είναι βαρόμετρο για τον Αιολικό, που πληρώνει ακριβά κάθε ματς στο οποίο ο Καστοριανός μέσος είναι αναγκασμένος να απουσιάζει, είτε λόγω τιμωρίας είτε λόγω τραυματισμού. Το sportlesvos.gr σας παρουσιάζει το γιατί...

Από τις 21 μέχρι σήμερα αγωνιστικές του 8ου ομίλου στο φετινό Περιφερειακό Πρωτάθλημα, ο Τσετιροκλής έχει απουσιάσει σε τρία ολόκληρα 90λεπτα, ένα λόγω τιμωρίας και δύο λόγω τραυματισμού, ενώ επίσης έχει γίνει αναγκαστική αλλαγή σε ακόμη δύο αγώνες, περνώντας υποβασταζόμενος εκτός αγωνιστικού χώρου. Και στα πέντε αυτά ματς, ο Αιολικός δεν κέρδισε, χάνοντας από την ώρα που αγωνίστηκε χωρίς τον "Τσέτι" την αυτοσυγκέντρωσή του και δεχόμενος συνολικά 10 γκολ!

1η Αγωνιστική
Ήφαιστος Περιστερίου - Αιολικός 1-0

Η ομάδα της Μυτιλήνης παρουσιάζεται πιο επικίνδυνη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος και χάνει αρκετές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ. Kρατά το μηδέν στα μετόπισθεν με ευκολία, όμως στο 69ο λεπτό, ο Τσετιροκλής αποχωρεί από το γήπεδο έχοντας υποστεί διάστρεμμα. Στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα, οι ισορροπίες αλλάζουν κι ο Αιολικός γίνεται ευάλωτος. Οι γηπεδούχοι καταφέρουν σε μια ανύποπτη φάση, με αυτογκόλ του Καφαλούκου, να "κλέψουν" το ματς νικώντας με 1-0.

2η Αγωνιστική
Αιολικός - Φωστήρας 1-1

Με τον Γιώργο Τσετιροκλή στην κερκίδα λόγω του τραυματισμού του στο Περιστέρι, οι παίκτες του Φώτη Κοκκινέλλη υποδέχονται, μια εβδομάδα αργότερα, το Φωστήρα στον Ταρλά. Το Α' Ημίχρονο είναι εφιαλτικό ανασταλτικά για τον Αιολικό, που κάνει το ένα λάθος πίσω από το άλλο και η αμυντική του λειτουργία θυμίζει "παιδική χαρά".  Ο Φωστήρας παίρνει προβάδισμα στο σκορ, όμως παρά την ισοφάριση στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου και τις δύο αποβολές για την ομάδα του Ταύρου, το ματς λήγει ισόπαλο 1-1...

19η Αγωνιστική
Αιολικός - Χαϊδάρι 2-2

Η ομάδα της Μυτιλήνης τρέχει ένα σερί θετικών αποτελεσμάτων σε εννέα αγώνες, που διακόπηκε προσωρινά από την ήττα κόντρα στον Αιγάλεω, όμως ανασταλτικά έχει βρει τον προσανατολισμό της, δεχόμενη μόλις 2 γκολ σε αυτό το διάστημα. Ο Τσετιροκλής όμως έχει συμπληρώσει κάρτες και απουσιάζει από το ματς. Για πρώτη φορά μετά από περίπου δυόμισι μήνες, ο Αιολικός πελαγοδρομεί στα μετόπισθεν. Το Χαϊδάρι καταφέρνει να φτάσει στο γκολ, όχι μία αλλά δύο φορές, με το ισόπαλο 2-2 να "πληγώνει" τις ελπίδες κατάκτησης της 4ης θέσης.

 20η Αγωνιστική
Νέα Ιωνία - Αιολικός 4-2

Ιδανικό το ξεκίνημα για την ομάδα της Μυτιλήνης, που προηγείται από νωρίς με 0-1 όμως χτυπημένη από την ατυχία, βλέπει τον "Τσέτι" να αποχωρεί από το γήπεδο στο 25' έχοντας υποστεί θλάση. Η συνέχεια για τον Αιολικό αποδείχθηκε καταστροφική, αφού παρά το προσωρινό 0-2, το δρόμο για τα αποδυτήρια πήρε λόγω αποβολής και ο Καπταγιάννης, με συνέπεια την κατάρρευση των παικτών του Κοκκινέλλη. Το τελικό 4-2 αποτελεί την πιο βαριά ήττα φέτος, μιας ομάδας που διαθέτει την πέμπτη καλύτερη άμυνα της κατηγορίας, δεχόμενη κατά μέσο όρο 1 γκολ ανά ματς.

21η Αγωνιστική
Αιολικός - ΠΑΟΚ Γλυφάδας 1-2

Ο Φώτης Κοκκινέλλης δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του τραυματία Γιώργου Τσετιροκλή, που παρακολουθεί το ματς σα "θηρίο στο κλουβί". Ο Αιολικός πραγματοποιεί ένα εντυπωσιακό πρώτο ημίχρονο, προηγείται με 1-0 και δείχνει να βρίσκεται κοντά στη νίκη. Τα πάντα αλλάζουν μέσα σε 10 λεπτά, αφού ο ΠΑΟΚ Γλυφάδας εντοπίζει το αδύναμο σημείο του Αιολικού, εκμεταλλεύεται την απουσία του "Τσέτι" από το γήπεδο και με κάθετες κινήσεις από τον άξονα, "ξεκλειδώνει" εις διπλούν την άμυνα των Μυτιληνιών. Το 1-0 γίνεται 1-2 και ο Αιολικός μένει για ακόμα ένα ματς, χωρίς τον Τσετιροκλή στη σύνθεσή του, μακριά από το τρίποντο της νίκης...

Ενδεικτικός είναι ο πίνακας από τα ματς πρωταθλήματος

........ΑΙΟΛΙΚΟΣ........ ..Ν-Ι-Η.. ..ΓΚΟΛ..
......Με Τσετιροκλή...... ..7-5-4.. ..18-12..
...Χωρίς Τσετιροκλή...
..0-2-3.. ..6-10..

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey