Διάστρεμμα ο Τσετιροκλής

28/03/2011 - 13:51 Τελευταία τροποποίηση στις 28/03/2011 - 15:14

Οι αρχικά συγκεχυμένες πληροφορίες γύρω από τον τραυματισμό του Γιώργου Τσετιροκλή, ο οποίος προερχόταν από ελάχιστες προπονήσεις μέσα στην εβδομάδα λόγω μιας θλάσης που τον ταλαιπωρούσε από το ματς της Νέας Ιωνίας, οδήγησαν στο συμπέρασμα πως πιθανότατα επρόκειτο για υποτροπή.

Όμως οι φόβοι δεν επιβεβαιώθηκαν, αφού τελικά ο Καστοριανός μέσος υπέστη διάστρεμμα και αναγκάστηκε να αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο, αφού το αριστερό του πόδι είχε πρηστεί. Η κατάσταση του θα εκτιμηθεί αύριο, αν και όπως έλεγε ο "Τσέτι" στο ταξίδι της επιστροφής αισθανόταν καλύτερα, δίνοντας υπόσχεση στους συμπαίκτες του πως δε λείψει από το πολύ κρίσιμο ματς της Κυριακής, κόντρα στον Αθηναϊκό, στον Ταρλά.

Πριν τον αγώνα με τον Ελπιδοφόρο, ο "Τσέτι" έκανε αγώνα δρόμου για να προλάβει και το κατάφερε χάρη στη βοήθεια των γιατρών, αλλά και λόγω του πάθους του να ενισχύσει  την ομάδα μέσα στο "Ζηρίνειο". Ο κακός αγωνιστικός χώρος όμως του γηπέδου της Κηφισιάς τον πρόδωσε και ο Φώτης Κοκκινέλλης θα περάσει ακόμα μια εβδομάδα αγωνίας, μέχρι να ξεκαθαρίσει αν ο έμπειρος μέσος θα είναι σε θέση να πάρει φανέλα βασικού για το ματς με τον Αθηναϊκό.  

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey