Κοκκινέλλης: "Μεγάλα... καρύδια οι παίκτες μου"

28/03/2011 - 15:30 Τελευταία τροποποίηση στις 29/03/2011 - 01:40

Ο προπονητής του Αιολικού, αμέσως μετά το τελευταίο σφύριγμα της λήξης του διαιτητή Καρυοφίλλη, ξέσπασε στη διάρκεια των πανηγυρισμών μπροστά από την κερκίδα των φίλάθλων της ομάδας της Μυτιλήνης, βγάζοντας όλη την ένταση του αγώνα κόντρα στον Ελπιδοφόρο.

Στις δηλώσεις του, στο sportlesvos.gr, αφού πρώτα μοίρασε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του, αφιέρωσε τη νίκη στον Γιάννη Φλωρίδη, ενώ φρόντισε να ρίξει άμεσα τους τόνους, επισημαίνοντας την κρισιμότητα της κυριακάτικης αναμέτρησης κόντρα στον Αθηναϊκό.

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου, οι οποίοι κατάφεραν να σηκώσουν κεφάλι μετά από μια δύσκολη εβδομάδα και τρία ανεπιτυχή αποτελέσματα στη σειρά. Αυτοί οι παίκτες αποδεικνύουν, ότι έχουν μεγάλα... καρύδια, παλεύοντας κάτω από αντίξοες συνθήκες. Αφιερώνω τη νίκη στον Πρόεδρο! Αυτή ήταν η σημαντικότερη μέχρι τώρα νίκη της καριέρας μου.

Ευχσριστώ τον κόσμο για την συγκλονιστική του παρουσία. Μας βοήθησε πάρα πολύ σε όλο το παιχνίδι. Η νίκη μας ήταν δίκαιη, αφού σε όλη την διάρκεια είμασταν καλύτεροι από τον Ελπιδοφόρο. Είναι πολύ σημαντικό τρίποντο για εμάς, αλλά και για την τελική έκβαση του πρωταθλήματος. Για να έχει αντίκρισμα όμως, πρέπει να πάρουμε τον αγώνα απέναντι στον Αθηναϊκό. Τέλος τα πανηγύρια. Ξεκινάμε και πάλι τη δουλειά μας, για το παιχνίδι της Κυριακής.»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey