Κληρώνει στο Κύπελλο Ερασιτεχνών

31/03/2011 - 13:01 Τελευταία τροποποίηση στις 31/03/2011 - 13:48

Μέχρι αύριο το μεσημέρι θα έχει μάθει το πρόγραμμα της Α' Φάσης του Κυπέλλου Ερασιτεχνών ο Αιολικός, αφού στην ΕΠΟ επικρατεί μια μικρή σύγχυση γύρω από το θέμα της κλήρωσης. Παρότι η 1η αγωνιστική της προκριματικής φάσης ξεκινά την προσεχή Τετάρτη 6 Απριλίου, η ΕΠΟ δεν έχει αποφασίσει ακόμα, πότε θα βάλει τις ομάδες στην κληρωτίδα.

Το sportlesvos.gr επικοινώνησε με τα γραφεία της Ελληνικής Ποδοδφσιρικής Ομοσπονδίας και έπειτα από συνομιλία με την αρμόδια υπάλληλο, ενημερωθήκαμε ότι "σήμερα ή αύριο θα μάθουν οι ομάδες τους αντιπάλους τους, καθώς και το αναλυτικό πρόγραμμα κάθε ομίλου". Στην αναμονή δηλαδή...

Όπως και να 'χει η υπόθεση της κλήρωσης, είναι πολύ πιθανό ο Αιολικός να δώσει το πρώτο του ματς στη διοργάνωση την Τετάρτη, εκτός κι αν είναι η τυχερή ομάδα του 8ου ομίλου, που θα περάσει χωρίς αγώνα στη 2η Αγωνιστική της φάσης των ομίλων.

Αξίζει να σημειώσουμε, πως πλέον έχουν ανακηρυχτεί όλοι οι Κυπελλούχοι των επτά ΕΠΣ που συγκροτούν τον 8ο όμιλο των προκριματικών στο Κύπελλο Ερασιτεχνών. Πιθανοί αντίπαλοι του Αιολικού, είναι ο ΠΑΟΚ Γλυφάδας (ΕΠΣ Αθηνών), η Προοδευτική (ΕΠΣ Πειραιά), η Μύκονος (ΕΠΣ Κυκλάδων), το Καρλόβασι (ΕΠΣ Σάμου), ο ΓΑΣ Αναγέννηση Ιάλυσος (ΕΠΣ Δωδεκανήσου) και η Δάφνη Δαφνώνα (ΕΠΣ Χίου).

Θυμίζουμε, ότι η προκριματική φάση σε κάθε όμιλο θα διεξαχθεί σε νοκ άουτ αγώνες, από τους οποίους θα προκριθεί μόνο μία ομάδα στα προημιτελικά. Από τη σημερινή ή αυριανή κλήρωση της ΕΠΟ θα ξεκαθαρίσει και το ζήτημα της έδρας αυτών των αγώνων, με την ομάδα της Μυτιλήνης να ευελπιστεί, πως η κληρωτίδα θα φανεί φιλική μαζί της και θα της επιτρέψει να παίξει στον "Ταρλά" τα περισσότερα παιχνίδια.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey