Χωρίς αγώνα και γενικώς... περνάει!

31/03/2011 - 21:05 Τελευταία τροποποίηση στις 31/03/2011 - 21:38

Η ΕΠΟ δέησε να κάνει την κλήρωση για την Α' Φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών, που περιλάμβανε εκπλήξεις ως προς τις δηλώσεις συμμετοχής.

Έτσι, παρά το γεγονός πως ΠΑΟΚ Γλυφάδας και Προοδευτική φάνταζαν ως τα εξίσου μεγάλα φαβορί στον 8ο όμιλο, τελικώς δε θα συμμετάσχουν στη διοργάνωση, αφού έκαναν χρήση του προαιρετικού δικαιώματος που έχει κατοχυρώσει η ΕΠΟ τα τελευταία χρόνια, για οικονομικούς λόγους.

Μαζί με τους Κυπελλούχους των ΕΠΣ Αθηνών και Πειραιά, δε θα αγωνιστεί ούτε η Μύκονος που κέρδισε τον τίτλο στις Κυκλάδες, αλλά ούτε και το Καρλόβασι, που αναδείχθηκε κυπελλούχος Σάμου.

Έτσι, θα κοντραριστούν για μια θέση στα προημιτελικά, η Δάφνη Δαφνώνα από τη Χίο, ο ΓΑΣ Αναγέννηση - Ιάλυσος από τη Ρόδο και ο Αιολικός.

Η κληρωτίδα έδωσε την πρόκριση στη 2η αγωνιστική χωρίς αγώνα στην ομάδα της Μυτιλήνης, ενώ Δάφνη και Ιαλυσος θα κοντραριστούν στη Χίο (6/4) και ο νικητής θα φιλοξενήσει τον Αιολικό (20/4), που δε γλιτώνει το εκτός έδρας ταξίδι.

Σε κάθε περίπτωση όμως, είναι τεράστια ευκαιρία για τον Αιολικό να προχωρήσει στη διοργάνωση και γιατί όχι, να διεκδικήσει τον τίτλο μέχρι τέλους.

Σε περίπτωση πρόκρισης, ο Αιολικός θα αγωνιστεί σε ουδέτερο γήπεδο με το νικητή του 9ου ομίλου (18/5), που περιλαμβάνει τις ομάδες της Κρήτης, ΑΣ Γ. Ρούβα (Ηράκλειο), Αναγέννηση Ιεράπετρας (Λασίθι), ΑΟ Επισκοπής (Ρέθυμνο) και ΑΟ Ακρίτας (Χανιά).

Σε περίπτωση νέας πρόκρισης στα ημιτελικά (25/5), ο Αιολικός θα πρέπει να κάμψει την αντίσταση της ομάδας που θα έχει επιβιώσει από τον 6ο και τον 7ο όμιλο, που περιλαμβάνει τους κυπελλούχους των ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής (Κορωπί), Αργολίδας (Ένωση Παμ. Μιδέας), Αρκαδίας (Παναρκαδικός), Δυτικής Αττικής (Αστέρας Μαγούλας), Εύβοιας (ΑΟ Χαλκίς), Λακωνίας (Σπάρτη), Αχαΐας (Τριταιΐκός), Ζακύνθου (Τσιλιβί), Ηλέιας (ΠΦΟ Πανόπουλου), Κεφαλληνίας - Ιθάκης (Ολυμπιακός Κεφαλονιάς), Κορινθίας (Ελλάς Βέλου), Μεσσηνίας (Πάμισος Μεσσήνης). 

Ο τελικός θα διεξαχθεί στις 5 Ιουνίου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey