Ελάχιστες πιθανότητες ο Τσετιροκλής

01/04/2011 - 13:28 Τελευταία τροποποίηση στις 01/04/2011 - 14:25

Με μια απουσία θα παραταχθεί, όπως όλα δείχνουν, ο Αιολικός στο κυριακάτικο ματς κόντρα στον Αθηναϊκό, στα πλαίσια της 23ης Αγωνιστικής του Περιφερειακού Πρωταθλήματος.

Ο Γιώργος Τσετιροκλής δεν κατάφερε να ακολουθήσει το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης ούτε χθες,  λόγω του διαστρέμματος που υπέστη στο ματς με τον Ελπιδοφόρο, με αποτέλεσμα ο Φώτης Κοκκινέλλης να μην τον υπολογίζει για τη βασική ενδεκάδα. Ωστόσο, ο "Τσέτι" θα συμπεριληφθεί στην αποστολή, κυρίως για ψυχολογικούς λόγους και δεν αποκλείεται, αν η κατάσταση το απαιτεί, να πάρει κάποια λεπτά συμμετοχής σαν αλλαγή.

Στον Αιολικό αντιμετωπίζουν με μεγάλη σοβαρότητα το ματς απέναντι στον Αθηναϊκό, θέλοντας με νίκη να "κλειδώσουν" και τυπικά την παραμονή, προσδοκώντας παράλληλα σε ένα δυνατό ντεμαράζ στο τέλος του πρωταθλήματος, που θα τους επιτρέψει να τερματίσουν ακόμα ψηλότερα στη βαθμολογία.

Ο Αθηναϊκός από την πλευρά του, μάχεται για την αποφυγή του υποβιβασμού και χρειάζεται άμεσα βαθμούς για να απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη, αφού ενδεχομένως βάσει των αποτελεσμάτων της αγωνιστικής, ίσως, βρεθεί κάτω από τη γραμμή το απόγευμα της Κυριακής, ενώ θα απομένουν μόλις τρεις αγώνες μετά από εκείνον στη Μυτιλήνη κόντρα στον Αιολικό.

Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 16:00 στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης, με διαιτητή τον Βάτσιο και βοηθούς τους Τζωρτζάκο και Σταμάτη, του Συνδέσμου Ευβοίας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey