Αντίστροφη μέτρηση για τις μεταγραφές!

31/01/2023 - 13:57

Τελευταία ημέρα των μεταγραφών η σημερινή για τις ομάδες της Γ' Εθνικής, με τον Αιολικό να βρίσκεται σε συνεχείς επαφές με παίκτες προκειμένου να ολοκληρώσει την ενίσχυση του ρόστερ του. Σύμφωνα με πληροφορίες του "SL", οι άνθρωποι της ομάδας κινούνται σε πολλά μέτωπα, ώστε να φέρουν εις πέρας τις υποθέσεις παικτών που κυνηγούν.

Εκείνο που έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον τις τελευταίες, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας μας, είναι πως επιχειρείται μια συστράτευση δυνάμεων σε διοικητικό επίπεδο, δείγμα της πίστης που υπάρχει μετά την επιστροφή της ομάδας στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Εξέλιξη, που αναμφίβολα αναμένεται να δυναμώσει ακόμα περισσότερο τον Αιολικό, στη μάχη που δίνει φέτος κόντρα στις προσδοκίες των περισσοτέρων, που δεν περίμεναν να βρίσκεται η ομάδα σε θέση οδηγού.

Ο χρόνος κυλάει αντίστροφα για τις μεταγραφές και οι άνθρωποι του συλλόγου της Μυτιλήνης βρίσκονται σε εγρήγορση, ώστε να προλάβουν την καταληκτική προθεσμία της ΕΠΟ. Κάτι που σημαίνει ότι μέχρι το τέλος της ημέρας αναμένονται και επίσημες ανακοινώσεις από τον Αιολικό.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey