Βρέξει, χιονίσει δίπλα του ο ΣΦΑΑ!

17/04/2011 - 20:22 Τελευταία τροποποίηση στις 17/04/2011 - 21:32

Το ματς στο Γήπεδο της Χωράφας κόντρα στον Άγιο Ιερόθεο ήταν το τελευταίο φετινό εκτός έδρας στο πρωτάθλημα για την ομάδα του Αιολικού.

Οι φίλοι της ομάδας στην Πρωτεύουσα ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών, προσδοκώντας σε πρόκριση την Τετάρτη στο ματς με αντίπαλο τη Δάφνη Δαφνώνα στη γειτονική Χίο.

Στο Περιστέρι σήμερα, οι φίλοι του Αιολικού βρέθηκαν εν μέσω δύο καταιγίδων! Από τη μία η ομάδα της Μυτιλήνης που έβρεξε... γκολ κι από την άλλη, ο αττικός ουρανός που "άνοιξε" κυριολεκτικά για να αποχαιρετήσει (προσωρινά) τον Αιολικό.

 

Τα μαύρα σύννεφα δεν πτόησαν τους εν Αθήναις Μυτιληνιούς, που πήγαν στο Γήπεδο της Χωράφας, συνεχίζοντας το εντυπωσιακό τους σερί παρουσίας στα γήπεδα των αντιπάλων.

Περίπου 30 στον αριθμό, μπορεί να έγιναν μούσκεμα, όμως αποζημιώθηκαν από τα πέντε γκολ και στο τέλος χειροκρότησαν τους παίκτες του Φώτη Κοκκινέλλη, που ανταπέδωσαν με θέρμη, για εκείνους που δε σταμάτησαν ούτε λεπτό να φωνάζουν και να εμψυχώνουν την ομάδα, σεβόμενοι την "τρέλα" αλλά και την ταλαιπωρία τους.

Η μεταξύ τους σχέση εξάλλου, κρατάει χρόνια και "χτίστηκε" μέσα από μεγάλες νίκες σε χιόνια, κρύα και βροχές...

.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey