Κοκκινέλλης: "Ωραίο ποδόσφαιρο, καλή νίκη"

18/04/2011 - 12:23 Τελευταία τροποποίηση στις 18/04/2011 - 17:56

Ο Αιολικός θριάμβευσε μέσα στην έδρα του Άγιου Ιερόθεου με 1-5 και ο προπονητής της ομάδας Φώτης Κοκκινέλλης ήταν ικανοποιημένος από την εμφάνιση των ποδοσφαιριστών του, που για περίπου μία ώρα έπαιξαν πολύ καλό ποδόσφαιρο, χωρίς να παραβλέπει ωστόσο το γεγονός, ότι σε ένα "νεκρό" διάστημα 10 λεπτών η ομάδα της Μυτιλήνης κινδύνεψε να... χύσει την καρδάρα με το γάλα!

"Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη. Οι παίκτες μου συνειδητοποίησαν τη σημασία του συγκεκριμένου αγώνα, μετά τα δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα, που μας στοίχισαν και αγωνιστικά και ψυχολογικά. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι, κερδίσαμε τους τρεις βαθμούς και καταφέραμε να μπούμε ξανά στη διεκδικήση της 5ης θέσης, που ήταν εξαρχής ο στόχος μας στο πρωτάθλημα. Η νίκη αυτή μας φέρνει ένα βήμα πιο κοντά και μας δίνει καλύτερη ψυχολογία για να αφοσιωθούμε στον επόμενο στόχο μας, που είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών.

Θέλω να ευχαριστήσω τους ποδοσφαιριστές μου, τον Πρόεδρο και το υπόλοιπο ΔΣ που ήταν κοντά μας αυτό το τριήμερο και φυσικά, για ακόμα μια φορά, τους φιλάθλους μας που κάτω από αντίξοες συνθήκες δε σταμάτησαν να μας εμψυχώνουν επί 90 λεπτά.", δηλωσε ο Φώτης Κοκκινέλλης στο sportlesvos.gr.

Ο Αιολικός επέστρεψε το πρωί στη Μυτιλήνη, θα προπονηθεί σήμερα και αύριο στον "Ταρλά" και το απόγευμα της Τρίτης θα αναχωρήσει για τη γειτονική Χίο, όπου την Τετάρτη (16:30) θα αγωνιστεί με αντίπαλο τη Δάφνη Δαφνώνα στο 2ο Γύρο της προκριματικής φάσης ομίλων του Κυπέλλου Ερασιτεχνών.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey