Πανηγυρικά αθώος από την ΕΠΟ!

18/04/2011 - 17:27

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ ανακοίνωσε (επιτέλους) την απόφασή της, έπειτα από τη σχετική έφεση που είχε καταθέσει η διοίκηση του Αιολικού, σχετικά με την ποινή που της είχε επιβληθεί πρωτόδικα για τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στο "Σπύρος Γιαλαμπίδης" του Ταύρου, στο ματς με το Φωστήρα.

Αρχικά, η Πειθαρχική Επιτροπή είχε επιβάλλει πρόστιμο ύψος 7.500€ στην ομάδα της Μυτιλήνης, λαμβάνοντας υπόψη της τα όσα ανέγραφε στο Φύλλο Αγώνα ο διαιτητής Κακρίδης.

Ο Αιολικός δεν άφησε την υπόθεση στη μοίρα της, όρισε τον δικηγόρο Δημήτρη Βαγιάκο ως νομικό του εκπρόσωπο και με τη σημαντική βοήθεια μαρτύρων, που κατέθεσαν στην αρμόδια επιτροπή, ζήτησε την εξαφάνιση της χρηματικής ποινής.

Όπως και έγινε τελικά, αφού η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ αποφάσισε σήμερα, κατά την τελευταάι της συνεδρίαση να δεχθεί τα όσα υποστήριξε η πλευρά του Αιολικού, απαλάσσοντας την ομάδα της Μυτιλήνης από κάθε παράβαση που αρχικά τους αποδόθηκε, εξαφανίζοντας έτσι και το χρηματικό πρόστιμο.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

"Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε τις εξής αποφάσεις:

1. Δέχεται τυπικά και κατ΄ ουσίαν την έφεση του σωματείου ΑΙΟΛΙΚΟΣ κατά της υπ’ αριθμ. 95/3-3-2011 απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ. Εξαφανίζει την εκκαλουμένη απόφαση. Κηρύσσει πειθαρχικώς ανέλεγκτο το σωματείου ΑΙΟΛΙΚΟΣ για την πράξη η οποία του αποδόθηκε."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey